Koen Kardashian begint actie om Yvonne Coldeweijer te cancelen

Koen Kardashian is met een actie begonnen om Yvonne Coldeweijer gecanceld te krijgen. Hij roept mensen op om haar te rapporteren bij Instagram, zodat haar juicekanaal wordt geblokkeerd.

Koen Kardashian en Yvonne Coldeweijer © Instagram

Yvonne Coldeweijer heeft gisteren in haar stories op Instagram een compliment uitgedeeld aan Koen Kardashian. Zij schreef bij een vrolijke foto van hem: “Straalt! Koen moet eigenlijk een programma krijgen waarbij hij op zoek gaat naar nieuwe Amsterdamse vrienden die geen drugs gebruiken. En ja, die zijn er. 😘”

Koen woest

Het is waarschijnlijk een verwijzing naar zijn goede vriendinnen Estelle Cruijff en Jaimie Vaes. Zij worden al tijden neergezet als ‘snuifdozen‘, onder meer door het programma Shownieuws. Volgens Koen is dat allemaal onterecht. Hij ontkrachtte al eerder geruchten dat ze er niet meer voor hem zouden zijn.

Dat Yvonne hierin volhardt stoort hem mateloos. Koen schreef gisteren een woest bericht op Instagram. “Yvonne. Eigenlijk wil ik je naam niet eens noemen. Om je niet nog meer aandacht te geven. Maar ik doe het toch. Weet jij namelijk wel dat jij geen idee hebt wat die ‘onschuldige’ posts van jou allemaal veroorzaken?”

“Dat je insinueert dat ik nieuwe vrienden nodig heb, terwijl dezelfde mensen waar jij op doelt mijn leven hebben gered door in te grijpen? Achter de schermen, zoals dat hoort.”

Suïcidale gevoelens

Yvonne is volgens Koen meedogenloos. “Zoals je goed wist kampte ik met mijn verslaving: een mentale ziekte waar ik ook suïcidale gevoelens op nahield. Ik zat in de put. Na het zien van jouw video over mij wilde ik niet meer verder. Dat je mij zo erg aan de publiekelijke schandpaal hebt genageld, terwijl je wist hoe slecht het mij ging.”

Hij vindt dat Yvonne een brug te ver is gegaan. “Onder het mom van ‘hopelijk word je hier wakker door geschud Koen’. Je had geen enkel recht dit te doen. Wat is jouw grens Yvonne? Al maanden zie ik je mensen terroriseren en niemand doet iets. Ik vind je een naar en gemeen mens en ik kan niet begrijpen hoe jij met jezelf kunt leven.”

‘Genoeg is genoeg’

Iemand moet tegen haar opstaan, vindt Koen. “Hou die gratis tips met wie ik zou moeten om gaan lekker voor in je spionnenapp en hou die AliExpress-lookjes voor op Instagram. Laat me met rust. Liefs Koen.”

“PS: voor iedereen die nu gaat zeggen: Koen, schenk hier geen aandacht aan. 1x ok, 2x ok, maar maandenlang negativiteit gaat me te ver. Genoeg is genoeg. Ik wil die negativiteit gewoon niet meer in mijn leven en ik vind het bizar dat Nederland hiermee wegloopt en iemand zijn zakken vult die haar leven invult met zoveel haat.”

Canceloproep

Nu, een ochtend later, start Koen met een cancelactie. Hij krijgt naar eigen zeggen veel steun. “Wat het me heeft doen realiseren is dat zoveel mensen deze vorm van pesten te ver vinden gaan. En toch staan we, als maatschappij, aan de zijlijn te kijken naar een horrorshow. Een show waarin deze vrouw haar zakken vult met dagelijkse pestpartijen.”

Koen legt zijn volgers in een filmpje uit hoe ze Yvonne kunnen rapporteren op Instagram. “Als je ook tegen pesten bent, als je vindt dat deze juice cultuur in NL echt te extreme vormen aan het aannemen is, help dan mee. Rapporteer dit extra dikke roddelblad en laten we hopen dat Instagram wellicht ingrijpt. Dankjewel.”

Steun van critici

Koen krijgt onder meer steun van Anna Nooshin, Farja Farvardin (FawryNotSawry) en Sarah van Soelen, drie aartsvijanden van Yvonne. Ook Jaimie Vaes, die door Yvonne is gered uit haar gewelddadige relatie met Lil Kleine, steunt Koen: “Ontzettend trots op jou, op alles wat je doet en waar je voor staat.”

Farja vindt het geestig dat Koen precies uitlegt hoe je Yvonne kunt rapporteren. “Koen Kardashian legt even uit hoe je haar moet rapporteren. 🤣❤️🙌🏼.”

Yvonne reageert

Wat vindt Yvonne van de actie van Koen? Zij zegt: “Lieve Koen, na mijn expose video heeft je familie me gebeld. Dit weet jij waarschijnlijk niet. Ze hadden veel vragen en we hebben wel een uur gesproken. Je familie was ten einde raad. Echt de wanhoop nabij. Ze waren je voor de tweede keer kwijt en kregen geen grip meer op je.”

Ze vervolgt: “Er zat bewijs in de video en hier waren ze me heel dankbaar voor. Nu wisten ze wat ze moesten doen, namelijk met pijn in het hart hun verslaafde broer/zoon uit huis zetten. Je hebt je spullen opgehaald en bent die week naar de kliniek gevlogen. Ik weet dat je me hierom haat, maar het maakt me niet uit.”

“Als je maar gezond bent en blijft en je familie weer met een gerust hart kan slapen. Niet alles is zo kwaad als dat het lijkt. Ik wens je een voorspoedig herstel. Liefs, Yv.”

Koen speelt in reactie op Yvonne het liedje ‘Little lies’ af in zijn Insta-stories.

Stories

De stories van Koen en de reactie van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen