Koen Kardashian hekelt gebrek aan waardering in Nederland: ‘Bah’

Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, hekelt het gebrek aan waardering in Nederland. De realityster en zijn bestie Jaimie Vaes passen veel meer bij Amerika, stelt hij.

Estelle Cruijff, Jaimie Vaes en Koen Kardashian © Discovery+

Het stoort Koen Kardashian mateloos hoe hij en zijn beste vriendin Jaimie Vaes worden afgeschilderd door de media in Nederland. “We houden beiden van het mooie leven en mooie spulletjes; dat laten we beiden graag zien. Ik weet ook dat er daardoor een bepaald beeld van ons wordt geschetst, dat we eigenlijk niet helemaal zijn.”

Verkeerde land

Koen legt in Nieuwe Revu uit dat er ten onrechte een heel negatief beeld van hen heerst. “Ik zie bijvoorbeeld dingen terug op sociale media en op juicekanalen die helemaal niet typeren hoe Jaimie is. Mensen maken er hun eigen verhaal van, bijvoorbeeld omdat ze met haar blote reet op Insta staat.”

Dat soort acties worden in Amerika beter begrepen, aldus Koen. “Dat gezeik en die kritiek is ook wel echt heel Nederlands hoor, wij zijn echt in het verkeerde land geboren.”

Beverly Hills

Eigenlijk passen ze meer bij Los Angeles, stelt Koen. “Jaimie en ik hadden in Beverly Hills ter wereld moeten komen, daar is veel meer ruimte voor exposure en entertainment zonder haat.”

Ook Jaimie heeft alles in zich om de perfecte celebrity te zijn, denkt hij. “Ze is een vrouw van de wereld: intelligent, knap, humor, zelfspot. Ze heeft het hele pakket.”

Bont en blauw

Een tijdje geleden werd bevestigd dat het blauwe oog waar Koen ooit mee rondliep inderdaad door Jaimie’s ex Lil Kleine is veroorzaakt. “Voor Jaimie kom ik op, en dat heb ik inderdaad weleens moeten bekopen met een klap.”

Hij heeft daar geen spijt van. “Ik had liever een blauw oog dan dat Jaimie er weer eentje moest incasseren. Die vrouw zat op een gegeven moment alleen maar bont en blauw op de bank. Ze is nu van hem af en kan fris door, met een schone lei.”

Instagram

Deze foto van Jaimie wordt volgens Koen niet begrepen in Nederland, maar wel in Amerika:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Koen Kardashian in Los Angeles wél een veelgeprezen ster zou zijn geworden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen