Jeroen van der Boom sceptisch over afvalmethode Samantha Steenwijk

Jeroen van der Boom is behoorlijk sceptisch over de afvalmethode van Samantha Steenwijk. Zij beweert dat ze 22 kilo is afgevallen door paard te rijden. “Hoezo? Loop je erachteraan dan?!”

Jeroen van der Boom en Samantha Steenwijk © Hazes is de Basis

Samantha Steenwijk zat een paar weken geleden in Hazes is de Basis, de tv-show van Jeroen van der Boom. Er keek bijna geen hond naar, maar met de kennis van nu zat er nog best een geestig fragmentje in. Samantha spant namelijk een rechtszaak aan tegen Yvonne Coldeweijer omdat zij haar afvalmethode in twijfel trekt, maar dat deed Jeroen óók al.

22 kilo

Ze is ongetwijfeld één van de BN’ers met de langste tenen: Samantha. Ze verloor eind vorig jaar in een mum van tijd 22 kilo en zelf beweert ze dat dat door paardrijden komt. Wat een onzin, zegt Yvonne. Zij zegt bewijs te hebben dat de Voice-bekendheid illegale dieetpillen heeft gebruikt, maar dat ontkent Samantha.

Hoewel Yvonne om gedoe te voorkomen al uitgebreid heeft gerectificeerd – zowel op Instagram als YouTube – stapt Samantha alsnog naar de rechter. Ze wil dat de rectificatie in witte letters en op een zwarte achtergrond wordt gepubliceerd én 5.000 euro. Zelfs de collega’s van RTL Boulevard zijn verbijsterd en op NU.nl wordt ze afgeslacht.

Jeroen

Yvonne wijst gierend op een fragment uit Hazes is de Basis waarin Jeroen van der Boom óók niet kan geloven dat Samantha 22 kilo is afgevallen door paard te rijden. “Lieve Samantha, wat zie je er fantastisch goed uit. De coronakilo’s heb jij echt behoorlijk achter je gelaten zo te zien. Ben je gaan sporten?”

Samantha: “Ja, nou paardrijden. Mensen denken dat dat geen sport is.”

Jeroen: “Paardrijden? Dan zit je toch alleen op de knol?”

Samantha: “Hou toch op! Jij zegt dat ook al! Ga jij nou maar een keer met mij paardrijden.”

Erachteraan

Jeroen verbaasd: “Maar hoezo, wat doe je? Loop je erachteraan dan?”

Samantha: “Hahaha. Nee, ik moet hem voortrekken. Hahaha.”

Jeroen: “Maar echt, maar paardrijden, val je daar zo van af? Ik ga morgen beginnen!”

Samantha: “Daar val je heel veel van af. Zeker als je heel veel paardrijdt. Ik doe heel veel paarden op een dag rijden. Ik vind dat fijn. En in de coronatijd heb ik toch niks te doen, dus huppakee.”

Kammen

Jeroen: “Nooit geweten. Maar misschien van het kammen ofzo? Word je daar dan slank van? Ik kan me dan niet voorstellen dat je dan zo zit en… Ja, ik bedoel het heel goed, maar…”

Samantha: “Ja, het is heel intensief. Ga jij nou maar een keer mee en dan piep je wel anders.”

Yvonne vindt het om te gieren: “Jeroen gelooft er ook geen moer van!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Samantha Steenwijk is in korte tijd 22 kilo afgevallen door paard te rijden. Althans, dat beweert ze zelf. Klinkt geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen