Samantha Steenwijk woest op Yvonne Coldeweijer: ‘Volstrekt onwaar!’

Samantha Steenwijk ontkent het gebruik van levensgevaarlijke en illegale dieetpillen. De zangeres vindt het een grove schande dat Yvonne Coldeweijer dit als een feit heeft gepresenteerd.

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer © RTL

Yvonne Coldeweijer heeft anderhalve week geleden flink uitgehaald naar Samantha Steenwijk. Ze riep in haar Popcorn Show dat de zangeres niet spoort, omdat ze de illegale Iomax-dieetpillen zou hebben geslikt. “Welke halve gare gaat er nou pillen nemen die supergevaarlijk zijn voor je gezondheid en waar je een hersenbloeding van kan krijgen?”

Samantha grijpt in

De woeste Samantha heeft ingegrepen, want de aflevering van De Popcorn Show waarin Yvonne deze beweringen doet, is geruisloos offline gehaald.

Yvonne op haar juicekanaal: “Ik heb een juicekanaal, maar dat betekent niet dat ik de hele dag in de bosjes lig te gluren naar bekende Nederlanders. Ik krijg informatie van mijn spionnen en die beoordeel ik. En als ik het belangrijk genoeg vind om het met jullie te delen, dan doe ik dat. Zo ook in het geval van Samantha Steenwijk.”

Bericht van Samant

Samantha is echter not amused over deze gang van zaken. Yvonne: “Inmiddels heb ik bericht gehad van Samant. Zij ontkent in alle toonaarden dat zij illegale afslankpillen heeft genomen om af te vallen. Goed zo, meid! Het is volgens haar volstrekt onwaar en ik mocht dat niet als feit presenteren volgens haar.”

Ze vervolgt: “Ik vond het wel zo netjes om dat vermelden in het kader van de hoor en wederhoor. Illegale dieetpillen zijn gevaarlijk en het lijkt mij ook beter om die niet te gebruiken. En ik vind het belangrijk om mijn kijkers daarop te wijzen.”

Verklaring

De verklaring van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Samantha Steenwijk heeft gedreigd om Yvonne Coldeweijer voor de rechter te slepen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen