‘Monique Westenberg níet terug bij André, ze heeft al een ander!’

Het moet niet gekker worden: terwijl Monique Westenberg naar New York is afgereisd om haar relatie met André Hazes jr. wéér een nieuwe kans te geven, meldt de Weekend nu dat ze een ander heeft.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn met z’n tweeën eigenlijk een beetje GTST op steroïden. Steeds als je denkt dat het niet maffer kan, dan laten die twee weer van zich horen. Maandag vloog ‘Moon’ naar New York toe om ’te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’. Oftewel: de twee gaan het weer samen proberen.

André of ander?

Alsof dit al niet genoeg is, ligt Monique op dit moment in het tijdschriftenrek als covermodel van de Weekend. ‘Kansen André lijken verkeken’, staat erop. ‘Monique heeft EEN ANDER.’ Wat is dit nou weer allemaal? Is het nou ‘André’ of ‘ander’? Lag de Weekend al op de drukpers toen Monique maandagmiddag op Schiphol gespot werd?

Een insider weet het zeker. Die vertelt in de Weekend dat er niets meer speelt tussen André en Monique. “Sterker nog, ik hoor hier overal dat ze al een ander heeft. In Hillegersberg gaat het verhaal al een paar weken rond. Ze is hier ook al samen met die man gezien. Onder andere bij Brasserie Abrazo.”

Wat zegt Yvonne?

Dit klinkt allemaal heel erg vreemd. We wenden ons daarom tot hazoloog Yvonne Coldeweijer, die eigenlijk altijd gelijk heeft. Zij weet helemaal niks van ‘een ander’.

Yvonne zegt op haar juicekanaal: “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken daarom dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn. Hou. Op. Met. Mij.”

Vakantie

Heeft Yvonne nog meer juice? Ja. “Ik heb vernomen dat er nogal wat gezeik is ontstaan op de basisschool van mini Dré. Er zijn meer ouders die met hun kind tijdens schooltijd op vakantie hadden gewild, maar hun verzoek werd afgewezen. Deze ouders zijn woest naar school gestapt toen ze zagen dat mini Dré wel toestemming had gekregen. BN’er-privilege.”

Tot slot Evert Santegoeds. De 60-jarige concullega van Yvonne heeft nog geen idee waar het precies naartoe gaat. “De komende weken zullen beslissend zijn voor hun al dan niet gezamenlijke toekomst. In ieder geval zullen ze, zoals de Chinezen het helemaal graag zien, sámen terugvliegen”, schrijft hij in De Telegraaf.

Weekend

De cover van de nieuwe Weekend:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen