Jan Uriot waarschuwt Hilversum voor overdosis Samantha Steenwijk

Privé-ster Jan Uriot vindt dat Samantha Steenwijk wel héél erg veel te zien is op televisie. Misschien moet ze zich eens concentreren op zingen, want er is niemand die een hit van haar kent, sneert hij.

Samantha Steenwijk © RTL

Samantha heeft jarenlang geprobeerd om een bekende Nederlander te worden. Ze deed in 2013 mee aan de SBS 6-show Bloed, Zweet & Tranen, maar het echte succes volgde pas na haar deelname aan The Voice of Holland in 2017. Sindsdien zien we Samantha regelmatig op televisie, maar dan niet in de rol van zangeres.

Overdosis Samantha

Inmiddels zien we haar wel héél veel op de buis, klaagt de meedogenloze Privé-journalist Jan Uriot. “Ze zit in De Verraders, De Beste Songfestivalliedjes, De Songfestival Quiz, Deze Quiz Is Voor Jou. Samantha Steenwijk zit dus in allerlei programmaatjes, in paneltjes, in talkshows.”

Nu wil ze ook nog The Voice of Holland gaan presenteren. “Oh, dat zou best kunnen. Die mevrouw kan toch alles?”, zegt hij cynisch.

Zangeres Zonder Hits

Nee, als het aan Jan ligt moet Samantha vooral lekker de muziekstudio induiken. “Weet je wat het is, die vrouw wil écht van alles. Ze wil ook naar het Songfestival. Ik denk maar zo: ze is van professie zangeres, niet waar? Noem mij één titel op van een liedje van haar. Dat kun jij niet!”

Jan heeft er ook onderzoek naar gedaan in het land. “Ik ben onderzoeksjournalist, dat weet je hè? Ik ben de Albert Cuyp opgegaan en ik vroeg de mensen: ‘Noem een liedje van Samantha Steenwijk.’ Niemand kan dat noemen.”

Oplossing

Wat is de oplossing? “Ik zeg: Samantha, ga gewoon lekker hits maken en hits scoren, zodat de mensen kunnen zeggen: ‘Samantha Steenwijk, die is van die hit!’ Dan ben je goed bezig. Nu zit ze in allerlei paneltjes. Het wordt me te veel, ik kan het niet meer zien.”

De hele rant van Jan Uriot over Samantha Steenwijk kunt u zien bij Privé TV.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u ook dat Samantha Steenwijk te vaak op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen