Leontine Borsato opgeroepen tot openheid: ‘Wat vind jíj hiervan?’

Leontine Borsato zwijgt als het graf nu haar grote liefde Marco wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Toch vragen veel mensen zich af wat zij hiervan vindt. “Dit moet je als moeder raken.”

Marco en Leontine Borsato © Instagram

Het is al enige tijd behoorlijk stil rondom Leontine Borsato. Ze werd begin november plotseling opgenomen in een soort stresskliniek en dat wekte behoorlijk wat argwaan. Een maand later werd er aangifte gedaan tegen haar liefdespartner Marco Borsato. Een 22-jarige vrouw beschuldigt hem van seksueel misbruik vanaf haar vijftiende levensjaar.

Leontine’s mediapauze

Op de dag dat Marco zijn eerste statement over deze zaak naar buiten bracht, plaatste Leontine haar laatste Instagram-foto’s online. Ze had er namelijk net een gezellig slaapfeestje op zitten met een aantal goede vriendinnen, waaronder Anouk Smulders en Quinty Trustfull. Het leidde tot groot onbegrip bij Angela de Jong.

Al snel besloot Leontine om een complete mediapauze in te lassen, maar haar woordvoerster Anouk Smulders bleef gelukkig wél aan het werk. Die begon in Shownieuws het vermeende slachtoffer van Marco verdacht te maken. Anouk kreeg daardoor een tsunami van kritiek over zich heen en ook zij lijkt nu een soort mediapauze te hebben ingelast.

Wat vindt Leontine?

Leontine heeft zich in elk geval voorgenomen om maandenlang te gaan zwijgen, maar Daniëlle van Aalderen, de ex van Lange Frans, vindt dat niet helemaal op zijn plek. Zij is juist heel erg benieuwd naar wat Leontine te zeggen heeft. “Ik zou wel willen weten wat Leontine hiervan vindt. Dit moet je als moeder intens raken”, zegt ze in weekblad Story.

Het zou echter ook zomaar kunnen dat Leontine pal achter Marco staat en niets wil zeggen wat tegen hem gebruikt kan worden. Critici roepen dat er sowieso wel heel weinig bewijs is tegen Marco. Vermoeiend, vindt Daniëlle. “Wat willen mensen dan? Het kwakje van Marco?”

Broek op de knieën

Daniëlle heeft ook wel eens heftige verhalen over Marco gehoord. “Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op de knieën.”

Met wie dan? “Ik ging er altijd vanuit dat dat met iemand van de productie was. Tot ik net afgelopen jaar andere verhalen hoorde…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Leontine Borsato moet breken met Marco als hij wordt veroordeeld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen