‘Carlo Boszhard zit achter plotselinge carrièresprong Buddy Vedder’

Buddy Vedder is plotseling overal: hij zit in de jury van RTL 4’s grootste tv-hit The Masked Singer én host elke dag de kijkcijferflop Deal or no Deal. Heeft hij dat te danken aan Carlo Boszhard?

Carlo Boszhard en Buddy Vedder © RTL

De televisiewereld heeft het lastig om nieuw talent aan zich te binden. De jonge creatievelingen van nu zijn toch meer in de onlinehoek te vinden. RTL heeft Buddy Vedder daarom maar naar voren geschoven als hét nieuwe tv-talent van RTL. En dat zou hij allemaal te danken hebben aan Carlo Boszhard, meldt weekblad Weekend.

Carlo helpt Buddy

De Weekend vraagt aan Carlo: “Volgens geruchten zou je RTL-presentator Buddy Vedder (27) hebben geholpen om mooie klussen te krijgen, klopt dat?”

Carlo daarop: “Je kunt wel iemand helpen, maar niemand ‘er voor zetten’. Dus Buddy Vedder heft het allemaal zélf gedaan. Dat is echt belangrijk om te zeggen. Maar ik help hem weleens als hij vragen heeft, als hij met iets zit. Met dingen die ik ook heb meegemaakt toen ik zo jong was als hij.”

Bellen over ’t vak

Hoe doet Carlo dat dan? “Ik probeer jonge mensen te helpen met omgaan met kritieken, vertel hoe ze heel veel meters kunnen maken, hoe ze kunnen omgaan met de pers en zo nog wat andere dingen. Dat doe ik met Buddy, maar ook wel met andere mensen, die mij altijd kunnen bellen over ’t vak.”

Is hij dan de mentor van Buddy? “Nee, niet een mentor, absoluut niet. Een vriend wél. We gaan echt goed met elkaar om, we eten af en toe samen. Ik kan ontzettend goed met hem overweg, we lachen erg veel.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen