Gordon-ruzie escaleert in de media: ‘Hij dreigde Jeffrey met zelfmoord’

De kerstruzie van Gordon met zijn ex-vriendje Jeffrey de Visser leidt tot flink wat media-ophef. Het zusje van Jeffrey stelt bij RTL Boulevard dat Gordon heeft gedreigd om zelfmoord te plegen.

Gordon in RTL Boulevard © RTL

Jeffrey de Visser is vlak voor kerst naar Dubai afgereisd om Gordon te vergeven. Hij beweert dat de zanger hem tijdens hun relatie heeft bedrogen met escorts. Wat voor Gordon kennelijk níet duidelijk was, is dat Jeffrey geen behoefte meer heeft aan een relatie. Gordon zou in een restaurant in Dubai, en later thuis, vol-le-dig door het lint zijn gegaan.

Mislukte hereniging

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer was zaterdag, op eerste kerstdag, de eerste die dit verhaal naar buiten bracht. Gordon weigerde aanvankelijk om de media te woord te staan, uiteraard in de hoop dat er geen media-ophef zou ontstaan. Helaas voor Gordon gebeurt dat nu alsnog.

RTL Boulevard pakt er namelijk groot mee uit. Die heeft Jeffrey’s zusje Jainy gesproken. “Mijn broertje is door Gordon overgehaald om naar Dubai te komen. Jeffrey wilde Gordon vergeven zodat hij normaal verder kan met zijn leven zonder dagelijks gestalkt te worden door Gordon”, zegt zij. Haar schriftelijke reactie werd gisteren uitgezonden in Boulevard.

Overdosis insuline

Jeffrey reisde niet in zijn eentje af naar Dubai. Hij werd vergezeld door een vriendin. Volgens zusje Jainy heeft hij voorafgaand aan de reis duidelijk gemaakt niet terug te willen keren in een relatie. “Voordat Jeffrey het vliegtuig instapte heeft hij duidelijk aangegeven geen romantische intenties te hebben.”

Eenmaal aangekomen pikte Gordon dat niet. “Gordon probeerde Jeffrey wijs te maken dat hij een einde aan zijn leven zou maken als Jeffrey weg zou gaan. Gordon wilde zichzelf injecteren met niet een normale dosis maar een hele spuit insuline. Jeffrey wist de spuit te bemachtigen en heeft deze weggegooid”, aldus Jainy.

Lichte verwondingen

Jeffrey zou tijdens de aanvaring lichte verwondingen hebben opgelopen. Daar circuleren ook foto’s van. Boulevard-deskundige Rob Goossens: “Wat Jeffrey zijn familie dus zegt is dat die foto’s laten zien wat voor verwondingen Jeffrey aan de handtastelijkheden van Gordon over zou hebben gehouden.”

Gordon stelt dat Jeffrey liegt. Zijn management zegt in een verklaring: “We willen mededelen dat er geen geweld is geweest! En dat deze verhalen pertinent onjuist zijn. De verwondingen welke Jeffrey in de media laat zien zijn van de eerdere, reeds bekende vechtpartij in het Amsterdamse uitgaansleven. Hierbij was Gordon uiteraard niet betrokken.”

Bang voor Gordon

Rob twijfelt aan Gordons ontkenning. “Wij kunnen nog niet vaststellen of die foto’s van nu waren of van eerder.”

Hij merkt dat er angst heerst bij Jeffrey. “Wat de zus zegt, is dat Jeffrey bang is voor Gordon en dat hij zijn zus heeft gevraagd om dit met de media te delen. Door het alsnog te delen wil Jeffrey voorkomen dat andere mannen hetzelfde zou overkomen.”

Fragment

Het item van RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen