Leontine Borsato tijdens mediastorm gezellig met de meiden: ‘Zo leuk!’

Leontine Borsato zit niet bepaald avond aan avond thuis om Marco’s handje vast te houden nu hij de grootste mediastorm uit zijn carrière beleeft. Sterker nog: ze is er gezellig op uit gegaan met de meiden.

Leontine Borsato, Anouk Smulders en Quinty Trustfull © Instagram, RTL

Het is waarschijnlijk de verschrikkelijkste fase in het leven van Marco Borsato tot nu toe: hij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij jonge meisjes en alle media hebben het erover. Veel mensen vragen zich af hoe het met zijn vrouw en kinderen gaat. Nou, Leontine Borsato vermaakt zich in elk geval opperbest.

Gezellig met de meiden

Leontine is gisterenmiddag teruggekeerd van een gezellig slaapfeestje met de meiden, waaronder de bekende dames Anouk Smulders (Shownieuws) en Quinty Trustfull (Koffietijd). Anouk is ook deskundige in het programma Shownieuws en springt daar regelmatig in de bres voor de Borsato’s, die ze dus goed kent.

Het slaapfeestje in het chique Pillows Hotel in Amsterdam is georganiseerd door Carolien Spoor, die een of andere accessoireslijn heeft uitgebracht. “Wat een feest om mijn collectie voor Beautiful Wishes te showen in het prachtige Pillows Hotel aan mijn zes favoriete dames”, meldde zij woensdagmiddag op Instagram.

BN’er-onderonsje

Naast Leontine, Caroline, Anouk en Quinty waren ook nog Quinty’s dochter Moïse, auteur Lonneke Nooteboom, vlogmoeder Sanny Verhoeven en actrice Sarah Chronis van de partij. Natuurlijk hebben die dames het niet alleen maar over die accessoireslijn gehad, maar ook over de bizarre tijd die Leontine momenteel meemaakt.

Er was in elk geval genoeg tijd om te kletsen, want het zestal heeft woensdagavond lekker lopen tafelen. Ze hebben in hun hotelkamer genoten van een diner van Ron Gastrobar. Daar plaatsen de ze allerlei filmpjes en foto’s van. “En dan ook nog op de hotelkamer een hele rijsttafel van Ron Gastrobar!”

Leontine: “Hmmmm.”

Leontine zegt dankjewel

Leontine en de andere dames hebben het hotel donderdagmiddag verlaten. “Thanks lieve Carolien Spoor voor het heerlijke slap feestje in Pillows Hotels samen met lieve leuke vrouwen!”, laat ze weten.

Het is toch wel een beetje opmerkelijk dat Leontine met dit soort vrolijke posts komt op een van de zwartste dagen in het leven van haar liefdespartner Marco. Is het slechts een poging om de zinnen een beetje te verzetten? Of is de liefde inmiddels toch weer wat bekoeld?

54ste verjaardag

Overigens viert Leontine vandaag, op deze tiende december, haar 54ste verjaardag. Ze wordt gefeliciteerd door haar levende poederkwast Leco van Zadelhoff. “Lieve vriendin… Lieve Leontine… Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Wat ben jij een rots in de branding, wat ben ik ongelofelijk trots op je, een topmoeder en een topvriendin.”

“Wat hebben we samen veel meegemaakt… en wat gaan we samen nog veel meemaken!!!! Ik hou van je, door dik en dun, van bruin naar blond, van glad naar krul. Friends forever, always in my ❤️.”

Instagram

Onderstaand een Instagram-post van Leontine (l) en een van Carolien (r):

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De sterren van Shownieuws zitten bij half bekend Nederland op de schoot. Maakt dat hen ongeloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen