Leontine Borsato is helemaal kapot, verdwijnt van social media

Leontine Borsato is ‘erg aangeslagen en ontdaan’ door de beschuldigingen aan het adres van haar liefdespartner Marco Borsato. Ze verdwijnt voorlopig uit de media en last een Instagram-pauze in.

Marco en Leontine Borsato © Instagram

Heel even leek het erop dat Leontine Borsato zich niet veel aantrok van de rumoer rondom haar Marco. Op de dag dat hij zijn eerste inhoudelijke verklaring over het vermeende seksueel misbruik naar buiten bracht, plaatste zij foto’s van een gezellig slaapfeestje met bekende vrouwen als Anouk Smulders en Quinty Trustfull.

Leontine kapot

Nu er daadwerkelijk een aangifte ligt tegen Marco, is de man met de hamer voorbijgekomen: Leontine is kapot. “Het management laat weten dat ze erg aangeslagen en ontdaan is door dit alles. Dat geldt natuurlijk ook voor de kinderen van Marco en Leontine”, zegt verslaggever Aran Bade in RTL Boulevard.

Leontine verdwijnt voorlopig uit de media. “Ik vroeg of er een reactie komt. Die komt er niet. Sterker nog: de komende twee maanden komt er geen reactie meer van Leontine. Dat heeft te maken natuurlijk met het onderzoek dat gaat lopen. Alles wat ze legt kan dubbel uitgelegd en geïnterpreteerd worden.”

Instagram-pauze

Dat is natuurlijk ook het moeilijke van deze kwestie, zegt Aran. “Dus Leontine gaat niets meer zeggen. Ook op social media last zij op dit moment een pauze in.”

Het hele Borsato-gezin ligt een beetje onder vuur. “Ja en dat vind ik persoonlijk ook heel heftig om te zien. Die kinderen hebben openbare socialmediakanalen en daar kan iedereen een reactie op plaatsen. Wat de afgelopen tijd is gebeurd is dat de mensen echt de meest heftige dingen hebben neergezet, ook scheldwoorden over hun vader.”

Reacties uitzetten

Het gaat erg ver, vindt Aran. Hij begrijpt echter niet waarom het hele Borsato-gezin hun Instagram-kanalen open laat staan. “Ik denk ook dat dat nu echt te ver gaat. Het advies zou zijn om dat nu uit te zetten, zodat er geen reacties meer komen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontine Borsato zit er he-le-maal doorheen. Denkt u dat ze nog verder wil met Marco?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen