Leontine Borsato zorgt met feestje voor onbegrip bij Angela de Jong

Leontine Borsato zorgt voor onbegrip bij Angela de Jong door gezellig te feesten, terwijl haar liefdespartner Marco wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. “Dan ga je toch niet feesten?”

Quinty Trustfull, Leontine Borsato en Angela de Jong © Instagram, RTL

Terwijl Marco Borsato wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij jonge meisjes, viert zijn liefdespartner Leontine feest. Zij plaatste gisterenmiddag, een paar uur voordat Marco zijn statement naar buiten bracht, een vrolijke foto op Instagram van haar slaapfeestje met zes andere bekende vrouwen.

Leontine viert feest

Leontine heeft de nacht van woensdag op donderdag doorgebracht in een Amsterdamse luxehotel met onder meer Anouk Smulders en Quinty Trustfull. Ze hebben met z’n zevenen heerlijk lopen tafelen, want er was een heuse rijsttafel van Ron Gastrobar naar hun hotelkamer gebracht. “Hmmm”, aldus Leontine.

Vreemd, vindt Angela de Jong het. “Ondertussen plaatst Leontine Borsato foto’s op Instagram van een fuifje met andere vrouwelijke BN’ers waar ze donderdag was. De onuitgesproken boodschap: er is niks aan de hand mensen, ga lekker rustig slapen”, schrijft ze in het AD.

Onbegrijpelijk

Het is volgens Angela echt onbegrijpelijk. “Als je man (ze zijn immers weer bij elkaar) onterecht beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag dan ga je toch niet feesten maar de barricades op? Althans, dat zou ik doen.”

De hele situatie is echt bizar, vindt de opiniediva. “Hoe kan een artiest die al bijna dertig jaar meedraait in de top van de showbizz, die alles al heeft meegemaakt en precies weet hoe hij de massa én de media moet bespelen met een liedje en een goed getimede traan, de boel publicitair zo laten ontploffen als Marco Borsato nu?”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen