Fidan Ekiz staat open voor hereniging met vijand Wilfred Genee

Fidan Ekiz staat open voor een hereniging met haar vijand Wilfred Genee. Ze zou het ‘hartstikke leuk’ vinden om alsnog aan te schuiven in zijn radioprogramma The Friday Move.

Fidan Ekiz en Wilfred Genee © NPO

Jarenlang hadden Wilfred Genee en Fidan Ekiz een goede professionele relatie met elkaar, maar daar kwam vorig jaar zomer abrupt een einde aan. Toen was Wilfred te gast in een Op1-uitzending van het kortstondige duo Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Daar zou hij een boekje opendoen over de enorme ruzie bij Veronica Inside.

Hysterische Wilfred

Wilfred vond echter dat hij veel te kritisch bevraagd werd door het tweetal. Het liep echt he-le-maal uit de hand bij Op1: Wilfred begon na de uitzending hysterisch te krijsen tegen Fidan, waardoor zelfs zijn vrouw moest ingrijpen. Sindsdien heeft Wilfred haar in zijn radioprogramma regelmatig afgekraakt.

De tv-kemphanen hebben hun ruzie nooit bijgelegd. “Nee, zij heeft mij die avond heel veel geappt en toen heeft ze aan het eind nog geappt van: ‘Nodig me uit bij BNR, The Friday Move, dan gaan we alles bespreken'”, zei Wilfred ruim een jaar geleden.

‘Dit is niet afgesproken!’

Die uitnodiging is er volgens Wilfred ook gekomen. “Toen werd ze uitgenodigd bij The Friday Move en toen zei ze: ‘Nee, dat moet ik doen, want Wilfred is te emotioneel en zijn vrouw is ook wat te emotioneel, dus ik kom maar niet langs.’”

Er is nooit meer contact geweest tussen Fidan en Wilfred. Toen hij daar afgelopen lente naar werd gevraagd in een online talkshow, reageerde Wilfred als door een wesp gestoken. “Volgens mij hadden we afgesproken dat we dat niet zouden doen?”, zei hij kribbig.

Fidan reageert

Johan Derksen en Fidan waren afgelopen week samen te gast in de talkshow van Johnny de Mol waar niemand naar kijkt. Hij: “We hadden in de pauze even een gesprekje, maar mag ik je hier uitnodigen om een keer bij ons aan te schuiven en dan zal ik het masseerwerk bij Wilfred proberen te doen. Jij hebt wel wat uit te leggen.”

Fidan: “Ik heb toen destijds al gezegd – ik had een redacteur aan de lijn – dat ik nog steeds bij Friday Move zou willen aanschuiven. Ik had een datum staan en daarna heb ik niks meer gehoord. Ik kom graag, hartstikke leuk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wilfred Genee verwijt Fidan Ekiz vals te zijn. Wie is volgens u valser?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen