Gordon en toyboy zien relatie stranden in Dubai: ‘Heel jammer’

Gordon en zijn meest recente toyboy, Jeffrey de Visser, zijn na een relatie van een paar maanden alweer uit elkaar. “Helaas is ons sprookje ten einde gekomen”, zegt de 53-jarige SBS 6-ster.

Jeffrey en Gordon © Instagram, RTL

Gezien Gordons turbulente liefdesverleden komt de breuk met de dertig jaar jongere Jeffrey niet als een verrassing. Het was meer de vraag wanneer dan óf de relatie ten einde zou komen. Toch is het hartstikke vervelend voor de entertainer: hij valt met name op jonge jongens, maar die zijn na een paar maanden steevast uitgekeken op zijn luxeleven.

Relatie is voorbij

Gordon maakt het nieuws bekend op Instagram. “Helaas is ons sprookje ten einde gekomen en hebben Jeffrey en ik besloten toch ieder onze eigen weg te volgen. We hebben een geweldige tijd samen gehad en kijken daar met alle plezier op terug. We blijven goede vrienden en wensen elkaar niets dan goeds toe!”

De heren waren net samen naar Dubai geëmigreerd, maar nu verhuist Jeffrey alweer terug naar Nederland. “Jeffrey is inmiddels weer in Nederland en ik reis op dit moment naar Brussel voor tv opnames. We vinden het beide heel jammer maar het is wat het is. Mijn avontuur in Dubai zet ik onverminderd door!”

Huwelijk van de baan

Het voorgenomen huwelijk tussen Gordon en Jeffrey is van de baan. Zijn goede vriendin Patty Brard zou de heren in de echt verbinden. Zij liet eerder weten: “Er wordt inderdaad al gesproken over: ‘Oh, als we gaan trouwen, dan moet jij het doen!’ Ze zijn dolverliefd. Ik gun hem de kans en hoop dat het lukt.”

Na een paar maanden te hebben geteerd op de zak van Gordon, zal het voor Jeffrey even flink terugschakelen zijn dat hij straks weer parfummetjes moet verkopen in de Bijenkorf. Het bewijst maar weer dat liefde niet te koop is.

Eend

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer zag het al aankomen. Zij zegt: “Corrie, onthoud goed: als het eruit ziet als een eend, kwaakt als een eend en waggelt als een eend…dan is het waarschijnlijk een eend.”

De relatie van Gordon en Jeffrey kwam naar buiten op 13 augustus. “Ik neem het voor Gordon op, want er worden vaak grappen gemaakt over zijn liefdesleven, maar ik ken Gordon een beetje en hij wil het zo verschrikkelijk graag om gewoon eens een keer een echt maatje te vinden. Ik hoop dat deze Jeffrey het een keer is”, zei Story-baas Guido den Aantrekker toen.

Instagram

De post van Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordons relatie is voorbij. Zijn Dubai-avontuur straks ook?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen