‘Gordon wil toyboy weer terug, hij is een beetje in de war’

Gordon lijkt er niet echt blij mee dat André Hazes jr. alle aandacht van de showmedia opeist. Hij heeft daarom ook maar wat kruimels laten vallen over zijn liefdesleven. “Waarom deelt hij dat zo?!”

Gordon © VTM

De naar Dubai geëmigreerde Gordon heeft een paar maanden geleden weer eens de liefde van zijn leven gevonden: de dertig jaar jongere Jeffrey de Visser, een verkoopmedewerker van de Bijenkorf. Helaas was ook dit avontuur van korte duur: de SBS 6-ster, die momenteel te zien is in K2 Zoekt K3, maakte woensdag bekend dat hun relatie alweer voorbij is.

Relatie voorbij of niet?

Merkwaardig genoeg heeft Gordon die break-up-post een dag later offline gehaald. En gisteren, drie dagen later, plaatste hij opeens een story op Instagram met een foto waarop hij, Jeffrey en hondje Toto samen in bed liggen. “Missing you”, stond erbij. Die story werd ook al in no time verwijderd.

Inmiddels heeft Gordon álle foto’s van hem en Jeffrey verwijderd van Instagram. Daarmee lijkt de relatie definitief ten einde te zijn, maar het is maar de vraag of alles in pais en vree is gegaan, zoals Gordon beweert.

Ontvriend op Instagram

Bij Shownieuws vragen ze zich af wat er in vredesnaam aan de hand is. “Gordon haalde eerder vandaag alle foto’s met Jeffrey van Instagram, toen kregen we ineens een foto waarin hij zei: ‘Ik mis je zo’, waarin ze samen in bed lagen. Die is inmiddels ook weer verwijderd. Kortom: hij lijkt het niet meer helemaal te weten”, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven.

Bart vraagt zich af de heren nog wel on speaking terms zijn. “Gordon meldde in de eerste post dat ze als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar ze hebben elkaar vervolgens wel allebei ontvriend op Instagram. Misschien zijn ze in het echte leven nog wel vrienden, maar op social media in elk geval niet meer.”

In de war

Het zegt wel wat dat Gordon alle foto’s heeft weggehaald, aldus Bart. “Alle foto’s van hen samen werden vandaag ineens verwijderd. De kiekjes in Florence, de mooie foto’s in Kaapstad. Alles was weg. Toen kwam er ineens een andere foto, waarin hij zegt: ‘Ik mis je.’ Een bedfoto. En inmiddels is die ook weer verdwenen.”

Gordon is een beetje in de war, denkt Bart. “We zijn dus een beetje in de war eigenlijk en misschien is Gordon dat zelf ook wel. Misschien weet hij het niet zo goed. Dat kan natuurlijk, dat je denkt na een relatie: ja, het was eigenlijk toch wel… You don’t know what you’ve got until it’s gone.”

‘Waarom deelt hij dat?’

Voetbalster Anouk Hoogendijk, die naast Bart aan de desk zat bij Shownieuws, vraagt zich vooral af waarom Gordon dit allemaal op sociale media gooit. “Waarom moet je dat zo delen dan? Ik snap dat gewoon niet. Mijn vriend zou er echt niet op zitten te wachten hoor.”

Zie ook de Shownieuws-artikelen ‘Gordon mist ex-vriend Jeffrey‘ en ‘Gordon over ex-vriend Jeffrey: ‘Hij mag mijn erfenis opsouperen’‘.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon (53) datet graag met jongens in de twintig. Gaan die knullen voor de liefde of het geld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen