Gordon kondigt terugkeer vriendje aan, rectificeert na paar minuten

Gordon heeft een turbulent uur achter de rug. Hij kondigde op Instagram de terugkeer van zijn vriendje Jeffrey aan, haalde daarmee alle showmedia en heeft het nu alweer gerectificeerd.

Gordon © Beau

Precies een week geleden maakte Gordon bekend dat zijn relatie met de dertig jaar jongere Bijenkorf-medewerker Jeffrey de Visser op de klippen is gelopen. Volgens Albert Verlinde kwam dat vanwege ongelijkwaardigheid in hun relatie: zo moest Jeffrey volgens hem economyclass vliegen, terwijl Gordon firstclass vloog.

Missing you

Gordon haalde afgelopen weekend alle showmedia met een ogenschijnlijke poging om Jeffrey terug te krijgen. Hij plaatste een foto van hem, Jeffrey en hondje Toto met daarbij de tekst: “Missing you.” Die story werd in no time verwijderd. Sterker nog: ineens haalde Gordon álle foto’s van hem en Jeffrey offline.

En nu voegt Gordon hoogstpersoonlijk weer een nieuw hoofdstuk toe aan zijn zelf gecreëerde liefdesdrama. En ook daar haalt hij weer uitgebreid de media mee.

Tweede kans

Een klein uurtje geleden maakte Gordon bekend dat hij en Jeffrey weer een setje worden. Bij een serie foto’s van hen samen: “We geven het toch nog een tweede kans! @jeffreydevisser 🥰🥰🥰”

Het nieuws haalde direct alle showmedia, waaronder NU.nl. Daarop plaatste Jeffrey twee stories. Eentje met ‘fake news’ en eentje met ‘boy bye’.

‘Oh nee, toch niet’

Gordon verwijderde vervolgens het nieuws van hun hereniging en plaatste een nieuwe post: “Oh nee toch niet, dankzij alle geweldige media. Onmogelijk is het om überhaupt iemand lief te hebben omdat je op voorhand al kapot wordt gemaakt! Hebben jullie weer voer voor je armetierige showrubriekjes en ellendige roddelbladen!”

Hij gunt Jeffrey naar eigen zeggen het beste. “Jeffrey, eeuwig jammer schat maar wens je alle liefde toe!”

Het online roddelkanaal Juice Channel is verbijsterd: “Wait what????? Gordon, heb je Hazes-koorts, want deze mindfucks komen echter alleen in die soap voor.”

Instagram

De screenshots van Gordons turbulente uur:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon zorgt zelf voor headlines op NU.nl, maar geeft toch weer de media de schuld. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen