Bridget Maasland lacht Gordon uit: ‘Ik ben het spoor bijster’

Bridget Maasland riskeert een nieuwe ruzie met haar grillige tv-collega Gordon. De presentatrice lacht namelijk om het liefdesleed van de entertainer. “Ik ben het spoor nu een beetje bijster.”

Gordon en Bridget Maasland © RTL

Gordon hield de showmedia gisterenmiddag tussen vier en vijf behoorlijk bezig. Eerst plaatste de zanger op Instagram dat hij en zijn meest recente vriendje Jeffrey het weer samen zouden gaan proberen, vervolgens plaatste die knul een ontkenning in zijn stories en daarna postte Gordon: ‘O nee, toch niet’, en gaf hij de media de schuld.

Spoor bijster

RTL Boulevard-host Luuk Ikink somde de gebeurtenissen ’s avonds behoorlijk cynisch op in zijn showrubriek. Er werd in de studio behoorlijk om gegniffeld door Bridget Maasland, Do en Frank Dane. “Hahaha. Ik ben het spoor een beetje bijster, maar ze zijn dus niet meer bij elkaar?”, aldus Bridget.

Luuk lachend: “Nee, dat is wel duidelijk ja.”

26 minuten bij elkaar

Bridget: “Maar waarom moest hij dan…?”

Luuk: “Ja, misschien zijn ze 26 minuten even bij elkaar geweest. Dat zou kunnen. Daar bleef het dan bij voorlopig. Wie weet morgen meer.”

Met haar gelach riskeert Bridget een nieuwe ruzie met Gordon. Hij viel haar eind 2016 keihard aan in de live-talkshow van Humberto Tan. Er was daarna maandenlang geen contact. Negen maanden later interviewde zij hem weer voor RTL Boulevard. “Je hebt met Gordon heel makkelijk ruzie en het gaat ook altijd weer voorbij”, legde ze toen uit.

Niet meer te volgen

Privé-baas Evert Santegoeds wordt een beetje moe van Gordon. “Het is toch bijna niet meer te volgen wat zich daar allemaal afspeelt?”, zei hij gisterenavond in Shownieuws.

Hij vindt het lachwekkend dat Gordon weer boos naar de media wijst. “Dan krijgen wij weer op onze lazer! Hij zou het toch niet over ons hebben, mag ik hopen? De enige die het over Jeffrey heeft en dat het aan is en dan weer uit is, is Gordon zelf. Dat kan hij ons niet kwalijk nemen.”

Trammelant

Evert denkt dat het duidelijk is dat de breuk van Jeffrey af komt. “We weten er niets over, behalve dat die Jeffrey het gelijk ‘fake news’ noemde, dus die is het er helemaal nooit mee eens geweest dat dit bericht door Gordon de wereld ingeslingerd werd.”

Hij wordt moe van Gordon. “Ik heb de moed allang opgegeven. Onze drukkerij smeekt ons om niet over Gordon te schrijven, want het is gewoon niet bij te houden. Het is aan en uit en aan en uit. Dat is eigenlijk al jaren zo. Ik vind dat hij het maar uit moet zoeken met z’n trammelant zo langzamerhand, toch?”

Daar is Dyantha Brooks het mee eens: “Ik denk het.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bridget Maasland lacht om Gordon. Is hij nu weer boos op haar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen