Patty Brard na moddergooien: ‘Ik ben dol op Bridget Maasland!’

Patty Brard is ineens gestopt met moddergooien naar Bridget Maasland. Ze laat zich in een interview met de influencende slijmjurk Robbert Rodenburg ineens poeslief over haar uit.

Patty Brard en Bridget Maasland © YouTube, RTL

Zeven jaar geleden werden Patty en Bridget collega’s bij Shownieuws. Patty schrok aanvankelijk behoorlijk van de komst van Bridget, maar in het echt vond ze haar alleszins meevallen. Sterker nog: binnen no time hadden ze de grootste lol op televisie. Ze waren ineens de allerbeste vriendinnen, tótdat in 2014 alles veranderde.

Slipje op enkels

In dat jaar vond het veelbesproken incident plaats waarbij Bridget op het huwelijksfeest van Patty met haar slipje op de enkels stond, terwijl André Hazes jr. aan haar zat te frunniken. “Dat hele incident heeft voor zo’n smet op ons feest gezorgd, en dat neem ik haar hoogst kwalijk”, zei ze vorig jaar.

Het heeft kwaad bloed gezet bij Patty. Op een gegeven moment greep ze elke mogelijkheid aan om ‘Brid’ te bashen. Zo riep ze diep medelijden met haar te hebben, dat ze een leugenaar is en dat ze haar dronken mond moet houden. Ook vindt Patty dat Bridget kinderachtig is en dat ze te veel alcohol drinkt.

Patty over Bridget

Na al die gemene sneren wordt Patty deze week naar Bridget gevraagd in de nieuwste aflevering van Open Kaart, de talkshow waarin Robbert Rodenburg elke week een bruine arm haalt bij een andere BN’er.

Robbert klopt zich in deze aflevering flink op de borst over hoe goed hij interviewt. “Ik heb Bridget ooit in Open Kaart gehad en de reacties die we daar toen op kregen waren echt krankzinnig positief. Ze stuurde ook nog een berichtje van: ‘Wow, ik heb er zulke goede en mooie reacties op gehad.’ Tijdens dat gesprek keek ik ook voor het eerst naar haar en dacht ik: nu heb ik het idee dat ik de echte Bridget zie.”

Eén zin

Patty daarop: “Kan je dat in één zin samenvatten?”

Robbert: “De echte Bridget? Ik zag iemand die een hele hoop mee heeft gemaakt, iemand die soms niet de slimste dingen heeft gedaan, maar wel iemand met, wat mij betreft, een hart op de goede plek.”

Patty: “Ja, dat is ze.”

Robbert: “En die wel bereid is om voor haar vrienden en familie…”

Patty: “Te strijden.”

Robbert: “Te strijden en wel echt iemand die het hart op de goede plek heeft en denk ik gevoeliger is dan mensen soms denken. Jullie kennen elkaar goed, hè?”

Modderschuit

Patty daarop: “Ja, heel goed.”

Bridget: “Hoe zou jij haar omschrijven?”

Patty: “Precies hetzelfde eigenlijk, dus dat is wel grappig. Het komt d’r niet aanwaaien, laat ik het zo zeggen. Het geluk niet. Ja, ik ben dol op haar, maar onze wegen lopen niet meer echt parallel op dit moment, maar dat komt meer door het werk dan door het gevoel, zeg maar.”

Wat is hier aan de hand?! Kan de modderschuit weer even aanmeren in Ouderkerk aan de Amstel? Zo is er natuurlijk helemaal niets aan.

Open Kaart

Patty in Open Kaart:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Patty Brard écht dol is op Bridget Maasland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen