Albert Verlinde over breuk: ‘Gordon zette vriendje in economyclass’

Albert Verlinde denkt dat de breuk tussen Gordon en toyboy Jeffrey te maken had met ongelijkwaardigheid in hun relatie. “Zelf vloog hij businessclass, maar zijn vriendje moest economy!”

Albert Verlinde en Gordon © Shownieuws

De laatste tijd etaleert Gordon uitgebreid op sociale media dat hij businessclass of firstclass op en neer vliegt naar zijn nieuwe woonplaats Dubai. Dat gold niet voor vriendje Jeffrey, weet Albert Verlinde. “Eén ding wat niet helpt in een relatie is dat de een helemaal businessclass naar Dubai vliegt en weer terug en de ander economy moet.”

Economyclass

Gordon vindt het kennelijk gerechtvaardigd dat hij vanwege zijn drukke tv-werk in businessclass moet, aldus Albert in Shownieuws. “Dat je zegt: ‘Ik heb K2 Zoekt K3, dus ik moet voor mijn werk weg, maar jij kan makkelijk in de economy.’ Dat is over het algemeen geen geheim voor een fantastische relatie. Dat zal een beetje meegespeeld hebben.”

En wat is er nog meer aan de hand? “Er gaan verhalen dat Gordon moeite heeft om in Dubai alleen met Jeffrey te zijn. Hij is natuurlijk zo open met alles bezig, zoals zijn bedrijf, dat Jeffrey dacht: wat doe ik hier? Van: als jij steeds heen en weer vliegt, dan zit ik hier en dan?”

Kopieermachine

Albert vindt de relatiebreuk verder niet zo’n schokkend nieuws. Tegen Dyantha Brooks: “Je zit er zo zielig bij te kijken! Hou nou toch op! Een relatie van tien weken is uit, dan moeten we niet doen alsof de wereld aan het vergaan is. Gordon wil nooit dat mensen weten hoe zijn liefdesleven in elkaar zit.”

“Ik dacht eerst: dat is een oud bericht van een half jaar geleden of een jaar geleden of drie jaar geleden. Je kunt er gewoon een soort kopieermachine van maken. Iedere keer is Gordon weer hoteldebotel en iedere keer is het weer voorbij voor je er erg in hebt.”

Gedumpt

Volgens Dyantha kan Gordon er niets aan doen dat het allemaal steeds mislukt. Albert: “Dat weet ik niet. Je kunt niet achter de voordeur kijken.”

Gordon heeft onder een berichtje van Jeffrey de tekst ’take me back’ geplaatst. “Het lijkt er toch op dat hij gedumpt is door Jeffrey.”

En wat denkt Story-baas Guido den Aantrekker ervan? “Het helpt ook niet dat Patrick, zijn eerste en grootste liefde, er ook altijd bij is. Ze hebben geen relatie meer, maar het is wel zijn vertrouweling.”

Instagram

Gordon en zijn ex:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon vliegt businessclass en firstclass, zijn vriendje moest in economyclass. Pijnlijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen