Gerard Joling loopt studio uit na bellen met Gordon: ‘Niet boos’

Gerard Joling is de studio van Radio 538 uitgelopen toen radio-dj Frank Dane besloot om te gaan bellen met Gordon. De zanger gaf aan niet boos te zijn, maar er gewoon geen zin in te hebben.

Gerard Joling © Radio 538

Gerard Joling was gisteren te gast in de ochtendshow van Radio Veronica. Na afloop besloot hij door te lopen naar zusterzender Radio 538, waar Frank Dane op dat moment een uitzending had. Op een gegeven moment besluit Frank om Gerard te confronteren met de geruchten dat hij weer een tv-show met Gordon zou gaan maken.

‘Nee, nee, nee!’

Die geruchten ontkent Gerard ten stelligste. “Welnee, dat zegt iedereen maar joh. Nee, nee, nee”, zegt hij. “Ik heb hem gelukkig al anderhalf jaar niet meer gezien en dat betekent voor mij dat er weer heel veel rust is in de tent. Ik mis hem nou niet zo heel erg hoor.”

Frank polst vervolgens hoe Gerard het zou vinden als hij Gordon in de uitzending zou bellen. “Nou, dat zou ik niet doen. Nee, alsjeblieft niet, nee.”

‘Ik ben niet boos’

De reactie van Gerard maakt Frank wat zenuwachtig. “Is dit een nee van dat je nooit meer bij ons komt als we dat doen?”

Gerard: “Oh nee, ik ben helemaal niet boos, maar ik heb er helemaal geen behoefte aan.”

Dan besluit Frank om Gordon te bellen, waarop Gerard opstapt. “Ik zou het niet doen. Ik moet ook naar 100% NL, dus ik móet weg! Ik doe een soort tourtje.”

Frank vol dedain: “100% NL?! Je zit bij 538!”

Gerard loopt weg

Hoewel de telefoon van Gordon naar voicemail gaat, is Gerard al vertrokken. Frank: “Ik heb Gerard nog nooit weg zien lopen.”

Nu weet Frank in elk geval wel hoe hij Gerard volgende keer de studio uit krijgt. “Nou, als hij blijft plakken, dan gaan we Gordon bellen!”

Fragment

Het fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Doet Gerard Joling er beter aan om Gordon op afstand te houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen