RTL Boulevard-ster Vivienne wordt sidekick Ruud de Wild

RTL Boulevard-ster Vivienne van den Assem wordt de nieuwe sidekick van Ruud de Wild op NPO Radio 2. Ze zal die functie afwisselen met Evi Hanssen, eveneens bekend van tv-programma’s op RTL.

Vivienne van den Assem © Wessel de Groot

Na een lange afwezigheid vanwege medische misère keert Ruud de Wild aankomende maandag weer terug in de middag van NPO Radio 2. “De luisteraar kan het vertrouwde programma De Wild in de middag verwachten, met heel veel nieuwe energie”, zegt een woordvoerder van zijn omroep KRO-NCRV.

Vivienne nieuw

Ruud zal worden vergezeld door een compleet nieuw team. “Voortaan zullen presentatrice Vivienne van den Assem en presentatrice Evi Hanssen de microfoon afwisselen. Ook Gijs Hakkert, bekend van eerdere seizoenen De Wild in de middag, zal aan Ruud zijn zijde staan.”

Wat gaan ze met z’n allen doen? “Samen zullen zij de luisteraar dagelijks trakteren op aanstekelijke energie, interessante gesprekken en natuurlijk muzikale hoogtepunten.”

Vanuit het VUmc

De allereerste aflevering zal gemaakt worden door Ruud, Evi en Gijs en komt vanuit het VUmc in Amsterdam. Het programma zal elke maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen zijn op NPO Radio 2.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vivienne van den Assem wordt sidekick op de radio. Haar daar laten of ook nog in RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen