Bridget Maasland tegen Jandino Asporaat: ‘Zo komen we nergens!’

Bridget Maasland vindt het niet constructief dat Jandino Asporaat weigert om de media te woord staan. Hij heeft namelijk niet alleen Jinek afgeslagen, maar wil ook niet praten met RTL Boulevard.

Bridget Maasland en Jandino Asporaat © RTL, NPO

Jandino Asporaat behoort tot de groep van de zogenaamde weigerartiesten, artiesten die weigeren op te treden zolang we in een QR-maatschappij leven. Eva Jinek heeft onthuld dat werkelijk niemand uit die groep bereid is om aan te schuiven in haar talkshow. Volgens Jandino draagt zij namelijk alleen maar bij aan de verdeeldheid in ons land.

Jandino is boos

Nu blijkt dat Jandino niet alleen Jinek heeft afgepoeierd, maar ook niet met RTL Boulevard wil praten. Presentator Luuk Ikink: “We hebben Jandino nog even proberen te bellen, maar hij zegt: ‘Ik wil liever niet reageren en ik wil niet nog meer tweedeling laten creëren.’”

Bovendien is de komediant ook een beetje boos op Boulevard. “Hij vond het ook een beetje vervelend dat wij hem dan weigerartiest noemen enzo. Hij heeft het op dit moment een beetje gehad, lijkt het wel, met de algemene media.”

Bridget sneert

Bridget Maasland vindt dat Jandino zich totaal niet constructief opstelt. “Zo komen we natuurlijk uiteindelijk nergens, hè?”

Luuk: “Nee, het zou beter zijn als je gewoon een gesprek met elkaar aangaat. Maar goed, we weten wel hoe Jandino erin staat. Hij heeft het altijd netjes toegelicht, via zijn eigen Instagram dan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen