Nieuwe vriend Dionne Stax om de tuin geleid door RTL Boulevard

De nieuwe vriend van Dionne Stax is behoorlijk om de tuin geleid door RTL Boulevard. De showrubriek deed net alsof ze hem wilden spreken vanwege een nieuwe single, maar niets is minder waar.

Frank Dane en DJ Steve © RTL Boulevard

Steven Jansen, beter bekend als DJ Steve van het duo Lucas & Steve, is de nieuwste vriend van Dionne Stax. Het is RTL Boulevard gelukt om hem daar als eerste medium over te spreken, maar daarvoor moest de dj wel om de tuin worden geleid. De showrubriek deed namelijk net alsof ze wilde komen praten over zijn nieuwe single.

‘We zijn hier voor Stax!’

Lucas & Steve hebben een of andere single uitgebracht met Afrojack en dat gebruikte RTL Boulevard als haakje om hem te spreken te krijgen. Het programma stuurde Frank Dane op het duo af en na een kort beleefdheidsgesprekje greep hij zijn kans om naar Dionne Stax te vragen.

Frank: “Jongens, eerlijk is eerlijk. Leuk die nieuwe plaat met Afrojack, leuk dat je getrouwd bent (tegen Lucas, red.), maar ja… We willen natuurlijk met jou (tegen Steve, red.) praten. We zijn hier voor Dionne Stax!”

Steve: “Oh ja, leuk! Gezellig!”

‘Hoe heb je dat geflikt?’

Frank: “Man, hoe heb je dat geflikt!”

Steve: “Ja, dat weet ik eigenlijk ook niet. Ik heb geen idee. Ze is ontzettend lief en ik ben ontzettend graag bij d’r, dus het gaat echt goed.”

Frank: “Maar wat ziet ze in jou dan?”

Steve: “Dat vraag ik me nog steeds af, hahaha! Nee, we hebben het ontzettend leuk samen en we kunnen echt met elkaar lachen, dus dat is het denk ik. De klik is er gewoon, al vanaf het begin.”

Smoorverliefd

Frank vond het leuk om Steve te spreken, vertelde hij aan de desk. “Hij is smoorverliefd, merk ik. Ik heb het ook aan Lucas gevraagd, van: ‘Heb je hem een beetje zien veranderen?’ Hij zegt: ‘Ja, opeens gaan we nu met z’n viertjes eten, weet je wel. We hebben van die date-avonden dat we met elkaar weggaan.’”

“Hij zegt zelf: ‘Ik denk zelfs dat het de ware is.’ Hij is helemaal hoteldebotel en zo ken ik hem niet, want hij was altijd de eeuwige vrijgezel die gewoon genoot van het leven en nu heeft hij Dionne Stax aan de haak geslagen.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen