Frans Duijts leert zijn dochters: ‘Schaam je niet voor luxegoederen’

Frans Duijts vindt het belangrijk dat zijn dochters goed in hun oren knopen dat ze zich nooit en te nimmer hoeven te schamen voor luxegoederen. Zelf is hij trots op zijn McLaren-auto van drie ton.

Frans Duijts © Instagram

De aankoop van zijn bizar dure McLaren ter waarde van 300.000 euro heeft Frans Duijts behoorlijk veel kritiek opgeleverd. De mensen vinden het enorm patserig dat hij rondrijdt in een auto die evenveel waard is als een appartement. Zelf ziet hij dat niet zo: hij stimuleert zijn dochters ook om net zo te worden als hij.

Gaaf horloge

Frans leert zijn dochters om ervoor te gaan. “Ik wil dat mijn dochters meegeven: probeer altijd je droom te verwezenlijken. Of dat nou gaat om iets dat je mooi vindt, zoals een gaaf horloge of exclusieve zonnebril, of dat het gaat om plannen op het gebied van werken of wonen: ga ervoor als je de kans krijgt!”, vertelt hij in de Party.

Hij zou het heerlijk vinden als zijn dochters ook een peperdure auto kopen. “Ik heb een half jaar geleden een McLaren 570s Spider gekocht en daar was 95 procent van de mensen enthousiast over en 5 procent iets minder. Die auto is een stukje verrijking van mijn leven.”

‘Het is jóuw leven!’

Van tevoren wist Frans al dat hij er kritiek op zou krijgen. “Ondanks dat ik wist dat ik er veel commentaar op zou krijgen, heb ik het toch gedaan, omdat ík het graag wilde. Ik heb genoeg mensen om me heen gezien die bepaalde kansen hebben laten liggen omdat de buitenwereld er misschien iets van zou vinden.”

“En toen ze het écht graag wilden, kon het niet meer vanwege de gezondheid of andere redenen. Ik vind dat mooi om aan mensen mee te geven: wat een ander er ook van vindt, probeer altijd je dromen te realiseren. Het is jóuw leven, jij moet genieten en van je leven maken wat jij graag wilt!”

Lees meer

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Frans Duijts proletengedrag vertoont?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen