Dave Roelvink weet niet waar André Hazes jr. is: ‘Geen kameraad’

Dave Roelvink heeft geen idee waar André Hazes jr. momenteel verblijft. Hij heeft geen nauw contact met de volkszanger. “Ik zou het geen kameraad willen noemen”, aldus de realityster.

Dave Roelvink en André Hazes jr. © NPO

André Hazes jr. en Dave Roelvink weten allebei wat het is om op te groeien voor het oog van de media, maar dat heeft de twee niet dicht bij elkaar gebracht. Ze kennen elkaar wel, maar het zijn geen vrienden van elkaar. Over de huidige toestand rondom de volkszanger weet Dave dan ook helemaal niets.

Geen kameraden

Dave ziet André als een ‘goede bekende’, vertelt hij in de Nieuwe Revu. “André en ik kennen elkaar goed, maar ik zou het geen kameraadschap willen noemen, we gaan niet met elkaar uit eten, of zo. We zijn goede kennissen van elkaar en als we elkaar tegenkomen, is het altijd leuk. We reageren op social media vaak op elkaars dingetjes.”

Wat vindt hij ervan dat André even is teruggetreden uit de media? “Ik begrijp wel dat hij even een stapje terugdoet. Dat geldt niet alleen voor artiesten, maar voor iedereen die het gevoel heeft zichzelf voorbij te lopen. Zelf heb ik er gelukkig nog nooit mee te maken gehad. Ik heb wel drukke periodes, maar tot dusver kan ik het goed handelen.”

Dave volgt André niet

André krijgt veel kritiek omdat hij zijn hele privéleven altijd van voor naar achter met de rest van Nederland deelt. “Of ik de perikelen in zijn privéleven volg? Nee, ik zie het allemaal wel voorbijkomen, maar ik vind dat die jongen gewoon moet doen wat hij wil en dat iedereen hem lekker met rust moet laten.”

“Als je zijn muziek leuk vindt, moet je naar zijn optredens gaan en wat hij voor de rest doet, is zijn eigen zaak.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen