Frans Duijts reageert bij Beau op belachelijk gemaakte ‘midlife-auto’

Frans Duijts heeft gisteren in de talkshow van Beau van Erven Dorens gereageerd op zijn bij Shownieuws belachelijk gemaakt ‘midlifecrisis-auto’. Hij is heel erg trots op zijn nieuwe bak.

Frans Duijts © RTL

De volkszanger heeft een McLaren gekocht van een kleine 300.000 euro, een bedrag waar hij ook duizenden van zijn bijstandsfans een steuntje in de rug mee had kunnen geven. De aankoop werd in Shownieuws flink bespot. “Ja, ik vind het ook een beetje een midlife-auto”, merkte Patty Brard bijvoorbeeld op.

Drie ton

Toen Beau gisteren over de auto begon, riep Frans: “Oh god, daar gaan we weer hoor.”

Zelf was Beau ook enigszins verbijsterd over de aankoop. “Dat ding is dus bijna drie ton.” Frans grappend: “Hij weegt minder hoor!” Beau: “Nee, maar dat heb je mooi voor elkaar.”

Frans: “Ja, nogmaals: dat heb ik te danken aan de mensen om me heen en iedereen die daaraan meegewerkt heeft. Van fans tot mensen waarmee je samenwerkt. Dit is gewoon een stoute jongensdroom en ik ben er zo dankbaar voor dat ik dit mag hebben en mag beleven.”

340 kilometer per uur

Frans is dol op zijn snelheidsmonster. “Hij is wel behoorlijk snel en hij gaat ergens rond de 340 kilometer per uur op topsnelheid.”

Beau tegen medegast Robert Doornbos: “Ken jij die auto van hem?”

Coureur Robert: “Ja, hij heeft hem net vol trots laten zien, dus we gaan een ander keertje oefenen voor wat tips en tricks.”

Frans: “Ja, precies, dan gaan we even het circuitje op. Dan kan hij mij leren rijden.”

Jaren knokken

Frans heeft naar eigen zeggen jaren moeten knokken voor zijn sportwagen. “Ik ben vol trots natuurlijk hè? Je bent jaren hard aan het knokken en uiteindelijk wordt die jongensdroom dan verwezenlijkt. Ja, het is echt ehh…”

Beau: “Het kost een paar kratten bier, maar dan heb je ook wat.”

Frans: “Ja, het kost een paar kratjes bier, maar goed, uiteindelijk krijg je er wel iets voor terug. In elk geval een hoop plezier.”

Beau: “Ik denk dat als je nu met deze kneiter van een hit weer de bühne op mag, dat de spaarrekening wel weer vol komt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen