Shownieuws-sterren slachten auto Frans Duijts af: ‘Midlifecrisis!’

Frans Duijts wordt op Instagram uitgebreid gefeliciteerd met zijn nieuwe sportwagen, maar bij Shownieuws werd er gisteren flink om gelachen. Het is gewoon een midlife-auto, sneerde Patty Brard.

Frans Duijts © Instagram

Hoewel de doelgroep van Frans het gewone volk is, geneert de volkszanger zich er niet voor om op social media te pochen met zijn indrukwekkende wagenpark. “Na een weekend proefrijden toch besloten om m’n droom te verwezenlijken! Aan komende week krijg ik deze McLaren op naam…”, laat hij nu weten.

Lelijke auto

Weekend-baas Bart Ettekoven gisteren in Shownieuws: “Hij had een proefrit gemaakt in een McLaren van, mind you, 280.000 euro. Die denkt: die is van mij, daar staat m’n naam op, dus die laat hem volgende week gewoon overschrijven op zijn naam. Wie dacht dat het financieel misschien wat lastiger ging met Frans op dit moment, omdat hij geen optredens heeft: niets is minder waar…”

Collega Anouk Smulders daarop: “O mijn god. Ik denk dat ik heel veel mannen voor het hoofd stoot als ik dit zeg, maar ik vínd het een partijtje een lelijke auto. Ja, sorry. Ja, echt.”

Midlifecrisis

Patty Brard denkt dat Frans last heeft van een midlifecrisis. “Ja, ik vind het ook een beetje een midlife-auto.”

Bart: “Jongens, weet je dat je voor dit bedrag gewoon een huis kan kopen? We hebben even op Funda gekeken wat je kunt kopen voor dit geld, nou dit huis bijvoorbeeld (liet vrijstaand huis zien, red.).”

Anouk: “Vind jij het mooi?”

Bart: “Nee, ik vind het ook niet mooi.”

Airen: “Maar heel veel mannen vinden dit wel echt een jongensdroom.”

Instagram

De peperdure auto van Frans:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen