‘André Hazes jr. en Sarah van Soelen uit elkaar door Alberta Verlinde’

De relatie tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen is ‘kapotgemaakt door haters’, kopt het Hazes-minnende blad Story. Er wordt uiteraard gedoeld op Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer.

Yvonne Coldeweijer en André Hazes jr. en Sarah van Soelen © YouTube, Instagram

Een week geleden schreef de Story nog dat het helemaal top ging tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen. Hij zou direct na zijn veelbesproken terugkeer op Schiphol direct naar Sarah gereden zijn. “André hoopt eindelijk eens volledig van zijn vriendin Sarah te kunnen gaan genieten”, meldde het blad.

Guido woest op Yvonne

Volgens Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, zat de Story hier enorm te blunderen. Volgens haar heeft André het op de avond van zijn terugkeer namelijk uitgemaakt met Sarah, via FaceTime. Deze week kan ook de Story er niet meer onderuit: “De relatie (…) verkeert in zwaar weer en is volgens betrouwbare bronnen zelfs al voorbij.”

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker schrijft dat hun relatie is ‘kapotgemaakt’ door ‘haters’, oftewel Yvonne. “De meedogenloos harde en vooral hatelijke hetze die rancuneuze internetroddelaars tegen de volkszanger voeren, heeft daar absoluut aan bijgedragen.”

‘André is geknakt’

Guido haalt keihard uit naar Yvonne, zonder haar naam te noemen. Hij noemt haar een ‘vage internetroddelaar’. “Alles werd uit de kast getrokken om André kapot te maken”, zegt de bladenmaker. “Terwijl de doorlopende hetze die tegen de zanger gevoerd werd, uitmondde in onvervalste Hazes-haat, knakte André.”

Ook de mainstream media hebben hun steentje bijgedragen, klaagt Guido. “Niet alleen de internetroddelaars, die je normaal alleen tegenkomt als je onder een vochtige steen kijkt, ook sommige presentatoren en sidekicks op de radio laten zich voor het karretje van de Hazes-haters spannen.”

Kapotschamen

Hier lijkt Guido te doelen op Wilfred Genee en zijn sidekicks, over wie hij al eerder kritisch was, maar ook op zijn eigen Shownieuws-collega Dyantha Brooks, die laatst op de radio behoorlijk losging op André. Ze gniffelde zelfs over de geruchten rondom André’s cocaïnegebruik.

Wat vindt Guido daar allemaal van? “Ook al is hij er geestelijk slecht aan toe, en mijdt hij de schijnwerpers al wekenlang. Deze lieden zouden zich kapot moeten schamen, is de gedachte van mensen nabij gevoelsmens André, die alle laaghartige aanvallen in de rug wijs onbeantwoord laat.”

Triest resultaat

Door deze ‘hetze’ is de relatie tussen André en Sarah nu over, meent Guido. “Het trieste resultaat van alle geuite Hazes-haat van de onderkruipsels der showbizz is per saldo dat André volledig voor zichzelf kiest. Zijn relatie met Sarah was door zijn emotionele burn-out op een laag pitje gezet, maar zou intussen zelfs definitief over zijn.”

De Story is het afgelopen jaar als het enige showmedium altijd pal achter André blijven staan. Hoofdredacteur Guido heeft een innige band met André. De volkszanger heeft hem ooit zelfs gevraagd om zijn stiefvader te worden.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen