André Hazes jr. achtervolgd door geruchten: ‘Hij snuift heel veel’

André Hazes jr. blijft achtervolgd worden door geruchten over drugsgebruik. Volgens showbizzwatcher Farja Farvardin van Rumag TV is het echt behoorlijk heftig. “Hij snuift heel veel.”

André Hazes jr. © Radio 538

De geruchten over het vermeende cocaïnegebruik van André Hazes jr. zijn gelanceerd door showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. Zij stelde ruim een maand geleden al dat André’s afwezigheid te maken zou hebben met het afkicken van zijn verslaving. Volgens Farja Farvardin, bekend als FawryNotSawry van Rumag TV, liep het echt de spuigaten uit.

‘Hij snuift heel veel’

Radio 538-dj Barend van Deelen vraagt Farja ernaar op de radio. “Weet jij of hij een alcohol- en/of drugsverslaving heeft en hij daarvoor behandeld moet worden of moest worden?”

Farja daarop onomwonden: “Nou ja kijk, ik heb weer van mijn bronnen gehoord dat hij heel veel snuift.”

Barend vindt dat vreemd. “Oké, maar dit vind ik dus wel een ding. Als mensen dat zeg maar doen in deze wereld, snuiven en cocaïne, dan weet je wel een beetje dat mensen dat doen. En ik heb dit over hem nog nooit gehoord.”

‘Echt?!’

Sidekick Dyantha Brooks vindt het juist weer vreemd dat Barend daar nog nooit van heeft gehoord. “Nou, Barend!”

Barend: “Nee, ik heb dit over hem nog nooit gehoord.”

Farja: “Dit is toch gewoon algemeen bekend?”

Dyantha: “Niet om in te dekken, ik vind André echt een topgast en ik heb het nog nooit gezien dus je zal het uit mijn mond niet horen, maar dat is ongeveer een van de eerste dingen die je over hem hoort.”

‘Volgens mij is het waar’

Barend: “Oké, ik zweer het je, ik heb het echt nog nooit over hem gehoord.”

Dyantha: “Of het waar is, is een tweede, hè?”

Barend: “Nou, ik zag jou het jawoord op je huwelijk met minder overtuiging zeggen, dus volgens mij is het waar. Hahaha.”

Smerige geruchten

Volgens Story, dat warme banden onderhoudt met de Hazesjes, is hier niets van waar. “Smerige geruchten over een drank- en drugsverslaving kunnen volgens bekenden naar het rijk der fabelen worden verwezen; de zanger is gewoonweg opgebrand.”

“Mogelijk heeft André weleens geproefd van de geneugten des levens, maar om te stellen dat hij daarvan afhankelijk zou zijn, is volgens insiders kletskoek. Op dit moment zal André in een rustig en begeleid tempo zijn leven weer een beetje proberen op te pakken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen