Wilfred Genee aangevallen: ‘Jij doet mee aan Hazes-hetze!’

Story-baas Guido den Aantrekker vindt dat er in de media een hetze is gevoerd tegen zijn goede vriend André Hazes jr. Daar heeft Wilfred Genee aan bijgedragen, aldus de bladenmaker.

Wilfred Genee en Guido den Aantrekker © SBS

Wilfred Genee spreekt met Guido den Aantrekker in zijn programma op BNR Nieuwsradio. “Je hebt een heel goede band met André Hazes jr. volgens mij”, legt Wilfred hem voor. Guido daarop: “Heel erg. Dat is wel een dingetje voor jou hè? (…) Het is een superaardige jongen met een gouden hart.”

Wilfred als Hazes-basher

André is momenteel al een maand uit de running. “Dat was ook nodig”, aldus Guido. “Hij deed veel te veel. Er werd ook enorm veel gehakt op hem. Ik vond dat er echt sprake was van een Hazes-hetze. Hazes-haat heb ik het zelfs genoemd. Daar heb jij met jouw collega’s bij Veronica-radio ook aardig aan meegewerkt.”

Guido hekelt dat Wilfred en zijn sidekicks zich meermaals kritisch hebben uitgelaten over André. “Jullie waren toch ook best wel bezig om hem enorm te bashen, zeker als ik er was. Dan kreeg ik er ook flink van langs.”

Wilfred: “Maar het was niet zo zeer bashen volgens mij.”

Guido: “Nou, dat vond ik wel.”

‘Hij lokt het zelf uit!’

Wilfred vindt dat André de negatieve aandacht zelf uitlokt. “Ik vind dat als je zóveel de publiciteit zoekt en zó onhandig de publiciteit zoekt…”

Guido: “Maar hoezo onhandig? De publiciteit zoekt hém. Dat vind ik wat anders.”

Wilfred: “Nou, al die dingen op Instagram toch niet? En al die filmpjes die hij zelf post!”

Guido: “Maar luister, Wilfred, ik weet niet hoe lang het geleden is dat jij echt ontzettend verliefd was op jouw vrouw Lili…”

Wilfred: “Maar op dat moment voel ik niet de behoefte om dat allemaal te gaan posten.”

‘Hij is zó gelukkig!’

Het is logisch dat André wel zijn hele privéleven online gooit, vindt Guido. “Hij is een artiest. Hij is de meest besproken artiest van Nederland en heeft een fanbase die zó groot is. De mensen willen dat graag zien. Hij is zó gelukkig met Sarah. Dan mag je dat toch ook laten zien aan de buitenwereld? Als mensen dat vervelend vinden, kijk dan gewoon niet.”

Wilfred: “Dat is wel waar, maar hij ging terug naar zijn eerste vrouw, waarmee hij wilde trouwen.”

Guido: “Dat had hij ook niet moeten doen. Maar ja, zo is hij dan ook weer. Hij wilde haar toch niet laten zitten. Hij had haar net ten huwelijk gevraagd.”

En plein public

Wilfred: “Ja, maar dan krijg je toch wel een effect dat mensen er wat van vinden? Zeker als je het zo en plein public doet en je huwelijksaanzoek publiceert. Dan krijg je daar toch reacties op? Ik verbaas me er een beetje over dat jij daar zo verbaasd over bent dat daar zoveel reacties op komen.”

Guido: “Nee, en ik heb ook heus wel eens een gesprek met hem erover gehad of hij dat nou allemaal wel zo moet doen. Hij is ontzettend spontaan en eerlijk. Dat is zijn handicap. Iedereen die hem iets vraagt krijgt antwoord en ik denk dat het heel verstandig is dat hij even de luwte opzoekt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als er al een Hazes-hetze is, hebben André en Rachel die dan zelf uitgelokt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen