Gordon weer onderweg naar Dubai: ‘André Hazes jr. gaat ook’

Gordon is een paar uur geleden, na de opnames van de megaflop K2 Zoekt K3, weer vertrokken naar Dubai. Daar zou hij zomaar een andere BN’er kunnen tegenkomen: André Hazes jr.

Gordon en André Hazes jr. © Instagram

Voor Gordon is het heen en weer vliegen naar Dubai zijn nieuwe woon-werkverkeer geworden. Hij is vanmiddag weer naar zijn nieuwe woonplaats vertrokken, vanuit Brussel. Maar er is nóg een BN’er onderweg naar de woestijnstad: André Hazes jr. Hij werd vanmiddag veelvuldig gespot op Schiphol en die foto’s zijn naar juice channels op Instagram gestuurd.

André naar Dubai

Het is opvallend dat André weer naar het buitenland vertrekt. Hij was nog maar net anderhalve week in Nederland, waarschijnlijk met de bedoeling om de verjaardag van zijn zoontje bij te wonen. Waar hij volledig vermomd aankwam op Schiphol, stond hij vandaag juist helemaal herkenbaar in de wachtrij voor het inchecken (zie foto).

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer post de foto van de wachtende André. “André is zojuist gespot op Schiphol samen met zijn neef Djarno. Volgens mijn spion is hij onderweg naar Dubai (dat weet ik zelf nog niet zeker). Wat hij daar zou gaan doen is onbekend. Keep you posted”, schrijft ze op Instagram.

Bagageband

Een ander juice channel, Reality FBI, heeft een filmpje waarop te zien is hoe André zijn koffer op de bagageband zet. Hij checkt in bij Emirates, de luchtvaartmaatschappij van Dubai. “Misschien een bezoekje brengen aan Gordon?”

Nou, dat zit er waarschijnlijk niet in. Gordon haalde eerder dit jaar nog flink uit naar André vanwege zijn vakantie op Bonaire. “Waarom gaan mensen liegen? Net zoals André Hazes bijvoorbeeld. Die gaat zeggen dat hij vrijwilligerswerk doet. Ze maken er gewoon een verhaal van…”

Wens komt uit

Nu zowel André als Gordon onderweg zijn naar Dubai, komt overigens wel een wens uit van veel Nederlanders. Althans, zo ongeveer. Toen het nieuws over Gordons emigratie bekend werd, riepen mensen op social media massaal: “Neem dan André Hazes jr. ook gelijk mee!”

Volgens Yvonne blijft André op z’n minst een kleine week. “Volgens een spion heeft het broertje van Djarno ook een ticket gekocht om ‘de boys te gaan verrassen’ van zondag tot en met dinsdag, dus de mannen zullen zeker vijf dagen verblijven in het zonnige Dubai.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. vliegt liever de hele wereld rond dan dat hij vader speelt. Kwalijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen