‘André Hazes jr. moet oppassen, Sarah van Soelen is psycho’

André Hazes jr. mag voortaan wel oppassen dat hij niet aangereden wordt, grapt Shownieuws-ster Dyantha Brooks. Zijn ex-vriendin Sarah van Soelen zou namelijk ‘een beetje psycho’ zijn.

Dyantha Brooks, Sarah van Soelen en André Hazes jr. © SBS, Instagram

De relatie tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen is na dik een halfjaar voorbij, heeft showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer vorige week onthuld. Haar primeur was op dezelfde avond zelfs het openingsnieuws van RTL Boulevard en Shownieuws. Er is officieel nog niets bevestigd, maar dat het management zwijgt zegt eigenlijk alles.

Sarahs geheimen

Eén van de redenen van de break-up is volgens Yvonne dat André achter bepaalde geheimen van Sarah is gekomen. Een tijdje geleden meldde Yvonne dat Sarah in het verleden bijvoorbeeld verplicht is opgenomen na het opzettelijk veroorzaken van een ongeluk. Mogelijk is dit een van de dingen waar André achter is gekomen.

Ook showbizzwatcher Farja Farvardin (FawryNotSawry) weet over dit incident, maar hij hield dat aanvankelijk – net als andere media – onder de pet. “Andere mensen (lees: Yvonne, red.) hebben dat wel naar buiten gebracht en daar trekken wij gewoon de grens dat wij dat niet openbaren”, zei hij een paar weken geleden nog.

Aanrijding met ex

Farja denkt daar inmiddels anders over. Hij was dit weekend telefonisch te gast in een programma van Barend van Deelen en Dyantha Brooks op Radio 538, en vertelde daar in geuren en kleuren over het incident. “Ik weet ook wel wat zij heeft gedaan bij haar ex. Wat erg… Ik had beloofd dat ik dit niet zou zeggen, maar jij bent het…”

Wat heeft Sarah volgens hem gedaan? “Zij heeft een hele tijd geleden met haar auto op haar ex ingereden. Ze is psychisch – en het is heel erg om te zeggen – niet helemaal in orde”, aldus Farja in het radioprogramma, dat volgens presentator Barend zo’n 400.000 luisteraars heeft.

Knettergek

Barend denkt dat Sarah niet helemaal honderd procent is. “Dat wijf is gek, dat wijf is gek, dat wijf is knettergek. Dat denk ik. (…) Ik denk dat het echt zo’n toxic chick is. Ik weet het niet, dat voel ik gewoon bij haar. Echt een beetje in de war.”

Farja: “Ik denk ook dat zij psycho is.”

Barend: “Ze is echt de hele godganse dag zichzelf aan het filmen met een bepaald gedrag, waarvan ik denk: die spoort gewoon niet.”

Farja: “Dat gevoel heb je gewoon een beetje bij haar? Dat heb ik ook, een beetje psycho.”

Dyantha waarschuwt André

Dyantha Brooks, vooral bekend van Shownieuws, denkt dat André de komende tijd wel mag opletten nu hij het heeft uitgemaakt met Sarah. “Pas op dat je niet aangereden wordt”, adviseert ze de volkszanger lachend. “Dat is ook belangrijk om te vertellen.”

Farja: “Ja inderdaad, straks loopt ‘ie met een gebroken been. Dan weten we allemaal wat er gebeurd is.”

Barend: “André Hazes, mijdt ieder zebrapad en wij weten waarom.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen