Domien Verschuuren blijft bij Qmusic, nieuw driejarig contract

Domien Verschuuren blijft bij Qmusic. Hij heeft vanmiddag een nieuw, driejarig contract getekend bij de commerciële marktleider onder de radiostations. “Ik had geen twijfel.”

Domien Verschuuren © Qmusic

Met zijn middagshow op Qmusic neemt Domien Verschuuren het rechtstreeks op tegen Ruud de Wild (nu Eddy Keur) op NPO Radio 2 en Coen & Sander op Radio 538. Hij is vanaf vandaag weer terug van zomervakantie, net als de ochtend-dj’s van Qmusic: Mattie Valk en Marieke Elsinga.

Gevestigde naam

Domien heeft geen seconde getwijfeld over zijn contractverlenging. “Er was voor mij geen enkele twijfel om voor drie nieuwe jaren Q-middagshow en Top 40 te tekenen. Ik voel me hier als een vis in het water en kijk er enorm naar uit om ook de komende jaren samen met Anton en de luisteraars van Qmusic de werkdag af te sluiten en de avond in te luiden!”

Zijn baas Dave Minneboo: “Domien is een ontzettend goede radiomaker en hij heeft de afgelopen tijd bewezen dat hij als geen ander aanvoelt wat speelt bij de luisteraars. Ook is hij inmiddels een gevestigde naam als presentator van de Top 40. We zijn blij dat zijn unieke sound de komende drie jaar nog bij Qmusic te horen is.”

Marktleider

Domien vult bij het AD aan te hopen dat Qmusic uiteindelijk ook in de algemene doelgroep structureel marktleider wordt, net als de zender dat nu al is in de commerciële doelgroep. “Het mooie is dat we marktleider zijn bij de doelgroep. Dat is het belangrijkste en we zijn dat al een jaar.”

“Maar als je eenmaal aan het nummer één zijn mag ruiken, is dat heel fijn om te bereiken. Afgelopen jaar stonden we op gelijke hoogte met Radio 2, maar het zou heel leuk zijn om er één keer overheen te gaan. Ik slaap niet slechter als het niet gebeurt hoor.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welk middagprogramma hoort u liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen