‘Hondje Lil’ Kleine wel degelijk overleden aan overdosis cocaïne’

Het hondje Bowgie van Lil’ Kleine is wel degelijk overleden aan een overdosis cocaïne, ondanks dat de voormalige The Voice-coach dat ontkent. Dat zegt Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer.

Yvonne Coldeweijer © YouTube

Lil’ Kleine heeft altijd volgehouden dat de geruchten over het overlijden van Bowgie niet kloppen, maar volgens Yvonne Coldeweijer is het een leugenaar. De showbizzwatcher, ook wel bekend als Alberta Verlinde, stelt dat de geruchten gewoon waar zijn. “Lil’ Kleine houdt een bullshitverhaal”, zegt ze in haar programma De Popcorn Show.

Snuifhondje

Het was oktober 2019 toen er WhatsApp-gesprekken uitlekten waaruit zou blijken dat Bowgie zou zijn overleden aan een overdosis cocaïne. De drugs zouden op Lil’ Kleine’s tafel hebben gelegen.

Yvonne rakelt het incident op omdat Lil’ Kleine’s vriendin Jaimie Vaes op Instagram heeft geroepen dat ze weer een puppy wil. “Ze postte een hondje waarbij ze zei: ‘Het lijkt me zo leuk als ik weer een puppy zou hebben!’ Daarop heb ik gepost van: ‘Zullen we het maar niet doen?’ De vorige keer is het namelijk een beetje misgegaan met hun hondje.”

‘Dit kán toch niet?’

Het zijn een beetje oude koeien uit de sloot, geeft Yvonne toe. “Maar ik zag heel veel reacties van mensen die helemaal niet wisten waar ik het over had”, zegt ze. “Er lag schijnbaar coke op tafel en het hondje heeft cocaïne gevreten en is overleden aan een overdosis. Deze mensen: argh…”, zegt ze zuchtend.

Zoiets mag écht niet gebeuren, aldus Yvonne. “Ik denk natuurlijk dat het een ongeluk is, maar dat soort dingen mogen toch niet gebeuren? Zeker niet als je ook nog een klein kind hebt rondlopen.”

Zwijgende Kleine

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes verzuimden een weerwoord te geven. “Helemaal niets. En in januari 2020, dus denk 3,5 maand later, heeft Lil’ Kleine het hondje gepost in een story in het donker en een beetje van veraf en gezegd: ‘Hé Bowgie, ja, je leeft nog hè? Ja, iedereen dacht dat je dood was hè? Sukkels!'”

Merkwaardig, zegt Yvonne. “Nu ken je me al langer dan vandaag en weet jij dat detective Yv haar shit op orde heeft en ik ga je vertellen: dit is niet hetzelfde hondje. Dat is geen speculatie van mij, daar heb ik ook bewijs van.”

Pomeriaantje

Yvonne laat foto’s zien van het hondje uit Lil’ Kleine’s filmpje en van de échte Bowgie. ” Dit is een ander hondje. Het is ook een pomeriaantje in black en tan, maar als je heel goed kijkt kun je zien dat het een ander hondje is.”

“Het is natuurlijk ook heel gek dat je pas maanden later met een reactie komt. Nu heb ik heel verdrietig nieuws, maar het tweede hondje, de look-a-like, is ook verleden. Bij deze kan ik het bullshit-verhaal dus weerleggen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het hondje van Lil' Kleine is overleden aan een overdosis cocaïne?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen