‘Hard werkende’ theeschenker Rachel Hazes compleet afgeslacht

Rachel Hazes wordt afgeslacht door de kijkers van Shownieuws. Een item over dat ze zo hard zou werken in haar theekraampje wekt veel cynisme op. “En toen de camera’s weg waren?”

Rachel Hazes © Shownieuws

Al een paar maanden heeft Rachel Hazes een theekraampje in het winkelcentrum van Amstelveen, waar je allerlei suikerrijke en dus ongezonde theedrankjes kunt kopen. Ze werkt er vanzelfsprekend nooit, maar als ze wél wat theebekertjes vult, dan laat ze zich gelijk filmen om dat op Instagram te zetten.

ZIEN: Rachel werkt!

En zo bezorgde ze Shownieuws afgelopen weekend hoogstpersoonlijk weer een leuk item. ‘ZIEN: Rachel Hazes hard aan het werk in eigen zaak’, kopte de showrubriek in koeienletters. ‘ZIEN’, alsof zich daar in het winkelcentrum van Amstelveen een wereldwonder vertrok. Rachel die eens wat doet voor haar geld.

Het leidt tot maar liefst 2.000 cynische reacties van Shownieuws-kijkers. Geen enkel ander item wist de afgelopen dagen zó de tongen los te maken op de beruchte Facebookpagina van het programma. Veel andere items worden slechts enkele tientallen keren becommentarieerd.

‘Alleen voor de bühne!’

Veel kijkers denken dat Rachel alleen even de handen uit de mouwen steekt voor zo’n filmpje. “Even haar fotomoment gepakt: kijk mij hard aan het werk zijn!! Hoe lachwekkend is dit”, zegt Harry.

Kijker Daussie: “Nou, ik werk er tegenover en ze is er nooit, dus alleen als er een camera gepland is. Vijf minuten en dan weer weg.”

Corine denkt dat Rachel zich wil bewijzen: “Werd tijd omdat ze natuurlijk wat over Monique zei doet ze zelf nu ook wat, zogenaamd werken voor je geld.”

Willem denkt hetzelfde: “Ze moet wat nadat ze haar ex-schoondochter zo te kakken heeft gezet.”

Opmerkelijk

Wendy vindt het vooral bizar dat Shownieuws hier nieuws van maakt. “Opmerkelijk dat dit in het nieuws komt. Zal wel bijzonder wezen dan dat ze de handen uit de mouwen steekt.”

Conny maakt zich zorgen om Rachel. “Laat ze maar uitkijken, dat ze geen eelt op haar handen krijgt.”

En Ilona sceptisch: “Hard aan het werk om de kassalade leeg te trekken natuurlijk.”

Goed actrice

Een paar uur nadat Rachel zo ontzettend hard aan het werk was in haar theekraampje, plaatste ze al een foto op Instagram waarop te zien is hoe ze lekker een terrasje pakt met wat vriendinnen.

Daantje: “Laten ze ook de foto zien wat ze een paar uur erna deed? Het was een hele korte werkdag. Ze is een goede actrice!!”

Lena: “Hahaha hahaha nadat ze eerst Monique de grond in boort, gaat ze nu zelf fake in dat theetentje van d’r staan. Rot toch op. Echt zo’n triest wijf.”

Alle vernietigende reacties kunt u lezen op de Facebook-pagina van Shownieuws.

Fragment

Rachel schenkt thee:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen