Rob Stenders besmet met corona, voorlopig niet op Radio Veronica

Rob Stenders is besmet met het coronavirus en is daarom voorlopig niet te horen met zijn middagshow op Radio Veronica. Hij wordt op dit moment, net als gisteren, vervangen door Gerard Ekdom.

Rob Stenders © Radio Veronica, Ben Houdijk

De coronabesmetting van Rob Stenders komt niet geheel onverwacht, want hij zat gisteren al thuis in afwachting van zijn coronatestresultaten. Ook toen nam Gerard Ekdom, die normaal gesproken op Radio 10 te horen is, het stokje over. “Ik ben transzender of zenderneutraal”, grapte hij op de radio.

Balen voor Rob

Het is voor Rob ongetwijfeld flink balen dat hij de komende tijd is uitgeschakeld. Hij hangt op posters door het hele land om zijn nieuwe programma op Radio Veronica te promoten. Luisteraars die nu inschakelen horen echter niet Rob, maar zijn Talpa Radio-collega Gerard.

Gerard is nog nooit eerder te horen geweest op Radio Veronica. “Dat heb ik nog nooit gedaan, dus dat is bij dezen ook de eerste keer”, zegt hij. “Rob klinkt nu als Rod Stewart die Bryan Adams nadoet.”

Quarantaine

Het is nog niet bekend of Robs co-host Caroline Brouwer ook corona heeft. “Omdat Rob thuis is, zit ik ook thuis in afwachting van de testuitslag. We willen geen risico’s nemen”, zei ze gisteren.

Het programma van Rob Stenders is elke werkdag om 14.00 uur te horen op Radio Veronica.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Radio 10-ster Gerard Ekdom noemt zichzelf 'zenderneutraal'. Vindt u het handig van Talpa Radio dat hij nu ook wordt ingezet op Radio Veronica?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen