Madame Tassauds vooralsnog niet met wassen beeld Rachel Hazes

Er zijn vooralsnog geen plannen om van Rachel Hazes een wassen beeld te maken. Hoewel naast André Hazes nu ook zijn zoon in Madame Tussauds staat, wordt er nog niet geboetseerd aan Rachel.

Rachel Hazes © Nick van Ormondt

André Hazes jr. staat sinds gisteren naast zijn vader André in de bruine kroeg van Madame Tussauds, genaamd De Gouden Bitterbal. Er zijn bij het museum vooralsnog geen plannen om het Hazes-hoekje uit te breiden met mater familias Rachel Hazes.

Wassen Rachel?

Het lijkt er een beetje op dat Madame Tussauds de lat steeds lager legt om een plekje te bemachtigen in het wassenbeeldenmuseum. Ligt een eigen beeld nu ook binnen handbereik voor Rachel Hazes of André’s nieuwste vriendin Sarah van Soelen? Misschien wel, maar er wordt op dit moment dus nog niet aan gewerkt.

Bezoekers die Rachel graag willen zien moeten dan ook verdomd veel mazzel hebben. Ze komt namelijk maar een paar keer per jaar buurten. “Dat doe ik altijd op speciale dagen. Dat beeld vind ik waanzinnig goed gelukt. Ik ben toch in Amsterdam, dus het is raar om er niet even naar binnen te gaan. Dan zit ik even een kwartiertje met Dré.”

‘Ieder z’n ding’

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, noemde dat eerder een nogal merkwaardige gewoonte. “De meeste mensen gaan naar een grafsteen of een mooie plek die iets betekende voor die persoon. Dat begrijpen we wel, maar het lijkt me zo raar dat je naar Madame Tussauds gaat en even een bakkie gaat drinken met een wassenbeeld. Maar goed, ieder z’n ding…”

Hoe dan ook: de door imagoproblemen geplaagde André Hazes jr. is ontzettend blij met zijn eigen wassen beeld. Hij vindt bovendien dat het beeld heel erg goed lijkt. “Het is echt eng hè?”

Fragment

Oordeelt u zelf. André Hazes jr. in Madame Tussauds:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Madame Tussauds meer tickets verkoopt nu André Hazes jr. in het museum staat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen