Dochter Linda de Mol gaat dé ochtendshow van NPO 3FM maken

Linda de Mol heeft haar dochter Noa Vahle in de kruiwagen gekieperd en bij NPO 3FM afgeleverd. Ze is deze zomer sidekick in dé ochtendshow van de radiozender. “Ze gaat daar vlieguren maken.”

Noa Vahle © BNNVARA

De ochtendspits is voor radiozenders hét belangrijkste uitzendmoment, omdat dan de meeste mensen radio luisteren. En juist op dat tijdstip zal Noa Vahle deze zomer drie weken lang te horen zijn op NPO 3FM. Als Sander Hoogendoorn op vakantie gaat, wordt er namelijk een nieuw, tijdelijk programma uitgeprobeerd.

Morning Glory

het gaat om de zomerochtendshow ‘Morning Glory’, waarin Edson da Graça de luisteraar bijpraat ‘over alles wat je moet weten om je zomerdag fris en goed geïnformeerd te beginnen’. Dit doet hij samen met sidekicks Noa Vahle en Roelof de Vries.

Edson: “Het is een eer om de ochtendshow op 3FM te mogen doen. Toen de vraag kwam of ik radio wilde maken, iets wat ik nog niet eerder gedaan heb, begon het meteen te kriebelen. Ik heb er ontzettend veel zin in! Samen met Roelof en Noa kijk ik ernaar uit om geheel onbevangen en, hopelijk, met veel humor de ochtend een vlammende start te geven.”

Vlieguren voor Noa

Marije Knevel, adjunct-hoofdredacteur van Linda de Mols website, vindt Noa een uitstekende keuze. “Ze werkt nu ook bij De Oranjezomer en wat wel heel erg leuk is, is dat Linda zelf in 1988 óók op de radio te horen was. Het is te gek voor Noa om die vlieguren te gaan maken.”

Heeft ze dit baantje niet gewoon gekregen vanwege haar beroemde moeder? Nee, zegt Marije. Noa is gewoon heel deskundig, stelt zij. “Ze gaan heel veel doen met de Olympische Spelen en als iemand veel weet van sport dan is Noa het wel.”

Veronica Inside

Noa probeert al jaren om een voet tussen de deur te krijgen in de tv-wereld. Ze werkt momenteel ook al achter de schermen bij Veronica Inside op de tv-zender van haar oom John de Mol.

Uiteindelijk wil Noa de nieuwe Hélène Hendriks worden. “Het lijkt me gewoon te gek als je in zo’n stadion bent en spelers mag interviewen en verslag mag doen langs de lijn. Dat is wel een droom van me, dus wat dat betreft zou ik enigszins mijn moeder achterna gaan.”

Drie weken lang

Het is in elk geval fijn dat Noa in de luwte kan gaan oefenen. Het programma zal immers te horen zijn op 3FM. De eerste uitzending is aankomende maandag om 6.00 uur. Daarna is er drie weken lang elke werkdag een nieuwe uitzending.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom krijgt de dochter van Linda de Mol de ochtendshow van 3FM?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen