Johan Derksen vindt Ali B steeds irritanter worden: ‘Stompzinnig’

Johan Derksen vindt Ali B steeds irritanter worden. Nu zoekt de rapper weer de aandacht met allerlei shirtless foto’s. Stompzinnig, vindt Johan. “Hij heeft nooit wat zinnigs te melden.”

Ali B en Johan Derksen © SBS 6

Ali B is nogal trots op zijn eigen lijf en post daar regelmatig foto’s van. Zelf is hij kennelijk heel erg onder de indruk van zijn torso, maar The Voice-collega Anouk heeft hem op Instagram uit zijn droom geholpen: “Wat ben je nou allemaal aan het doen? Je ziet eruit als een verkrampte Chippendale in de penopauze.”

Steeds irritanter

Johan Derksen wordt er een beetje moe van, zegt hij in De Oranjezomer. “Is dat Ali B? Ik vind Ali B steeds irritanter worden. Je kunt de tv niet aanzetten of hij is er. Hij is nog meer op tv dan wij. De man schijnt voor een bepaalde doelgroep leuk te zijn. Ik vind hem niet leuk, ik vind hem vooral irritant.”

Hij vervolgt: “Als je hem tegenkomt is het trouwens een bijzonder aardige jongen hoor, dat staat er los van, maar waarom hij in al die jury’s moet zitten… Hij heeft nooit wat zinnigs te melden.”

Fan van Ali

Wilfred Genee: “Nee. Nou ja goed, sommige mensen vinden van wel. Jij vindt het niet, maar er zullen genoeg mensen zijn die het wel vinden. Die fan zijn van Ali B. Toch?”

Johan verbaasd: “Heeft hij fans dan?”

Fragment

Het bijbehorende fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Ali B een leuke tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen