Sidekick Wilfred Genee tijdelijk van de radio, mogelijk burn-out

Rick Romijn, de politiek incorrecte sidekick van Wilfred Genee, is de komende weken niet te horen op Radio Veronica. Hij kampt met vage gezondheidsproblemen, die mogelijk wijzen op een burn-out.

Radio Veronica Inside Foto: Radio Veronica

Al geruime tijd maken Niels van Baarlen (foto: rechts) en Rick Romijn (foto: links), de vroegere sidekicks van Edwin Evers, radio met Wilfred Genee. De komende tijd is Rick in elk geval niet te horen in de radiovariant van Veronica Inside, want hij kamp met allerlei vage gezondheidsklachten.

Rick door de molen

Niels maakte het nieuws vanochtend bekend op de radio. “Rick heeft wat gezondheidsprobleempjes en de komende tijd gaan ze dat eens even onderzoeken. Hij kwakkelt al een tijdje, weet je wel. Dat is vervelend.”

Wat is er precies aan de hand? “Ik weet het ook niet. Hij gaat in elk geval de komende periode eens even door de molen heen om te kijken van: wat is het nu en waar zit het? Dan is hij over een weekje of over twee weekjes weer terug. Dan is hij opgeladen.”

Burn-out?

Het lijkt om oververmoeidheid of een burn-out te gaan, dat veel voorkomt bij radio-dj’s. “Het was ook een lang seizoen weer. Het is ook vroeg opstaan. Laten we ook niet vergeten dat Rick al bijna 60 is. Hij wordt dit jaar 59. Hard werken is dit niet, maar het vroege opstaan is best wel pittig.”

Mogelijk is het vroege opstaan hem even te veel geworden, aldus Niels. “Rick komt uit Den Haag, dus ik denk toch dat bij hem elke dag om 4.15 uur de wekker gaat. Het komt vast goed.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen