Angela de Jong: ‘Who cares als Gordon weer wat roept in coke-roes?’

De nietsontziende diva Angela de Jong stond laatst met een groot interview in de Libelle, maar één ding is iedereen ontgaan: ze heeft genadeloos hard uitgehaald naar haar grote vijand Gordon.

Angela de Jong en Gordon Beeld: NPO, RTL

Er is na Wendy van Dijk waarschijnlijk geen BN’er die een grotere hekel heeft aan Angela de Jong dan Gordon. Hij kan de opiniediva van het AD wel door zijn koffiemolen trekken. De SBS 6-ster was het in november he-le-maal zat: hij schreef een lange haatpost over Angela, waar ze niet op reageerde. “Ze zat vast te eten”, zei hij over haar uitblijvende reactie.

Goede voorbeeld

Gordon vroeg zich af of Angela nog wel eens tussen de lakens kruipt met haar man. “Wat die s*ks betreft: misschien moet je er eens over gaan denken om jezelf 24 uur op te laten sluiten met Akwasi en dan wie weet kom je er herboren uit. Hahahahahaha”, gierde hij.

De aanval van Gordon op Angela werd wél veroordeeld door Wilfred Genee, maar de opiniediva hulde zich wijselijk in stilzwijgen. Tot februari. Ze noemde het toen hilarisch dat uitgerekend Gordon klaagde over smaad en laster en vorige maand riep ze hem op om in zijn strijd tegen haat op internet eerst zélf het goede voorbeeld te geven.

Coke-roes

Nu gaat Angela alsnog even lekker los op de tv-miljonair en wel in de Libelle. Op de vraag wat ze ervan vindt dat Gordon heeft gezegd: ‘Als ze praat, klinkt het alsof ze uit een bak met grind heeft liggen vreten’, antwoordt Angela: “Liever dat dan klinken zoals Gordon als hij zingt.”

Nou, inmiddels klinkt Angela meer alsof ze net een pannenkoek heeft gegeten, Peter Pannekoek. Hier houdt het namelijk niet op. De opiniediva roast vrolijk verder: “Als Gordon de noodzaak voelt om in een of andere coke-roes allerlei lelijks over mij te zeggen, denk ik echt: who cares?”

Tirade

Angela geeft aan dat ze niet zo wakker ligt van woeste sterren. “Kennelijk ben ik belangrijk genoeg voor Gordon om zo’n tirade af te steken. In het begin kon ik er wel een paar dagen van onder de indruk zijn, maar dit komt nu al ruim drie jaar in golfbewegingen. Is het niet Gordon, dan is het wel iemand anders die dat soort dingen over me roept. Het went.”

“Het scheelt ook dat ik vijfenveertig ben en moeder van drie kinderen, geen achttienjarig meisje. Ik laat mijn zelfbeeld niet meer bepalen door hoe anderen over me denken. Het hoort er gewoon bij: als je uitdeelt, moet je ook kunnen incasseren.”

Libelle

Het interview met Angela de Jong kunt u lezen op Libelle.nl of via Tijdschrift.nl.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u team-Angela of team-Gordon

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen