06-nummer Patty Brard op straat: ‘Kan hem onmogelijk veranderen’

Het 06-nummer van Patty Brard ligt op straat, maar ze kan hem naar eigen zeggen onmogelijk veranderen. Een nieuw nummer zou betekenen dat ze opdrachten misloopt, aldus de SBS 6-ster.

Patty Brard © Shownieuws

Het is met name voor bekende Nederlanders ongelooflijk vervelend als hen telefoonnummer op straat komt te liggen, aangezien ze dan aan de lopende band worden lastiggevallen. Ook Patty Brard weet wat het is: haar telefoonnummer is inmiddels ook niet meer geheim, vertelde ze gisteren in de vroege editie van Shownieuws.

Patty’s 06

Patty neemt het voor lief. “Mijn nummer ligt eigenlijk al jaren op straat. Nee, ik schrik nergens meer van. Eigenlijk is het voor mij ook onmogelijk om, zoals de meeste BN’ers doen, elke drie maanden je nummer te veranderen, zodat mensen er niet achter kunnen komen en je niet kunnen bereiken.”

Waarom kunnen al die BN’ers wél hun telefoonnummer wijzigen en Patty niet? “Ik heb een zaak en die heet Patty Brard, dus als iemand wat van mij wil, dan bellen ze mij en ik wil dat gewoon niet mislopen.”

Vervelende appjes

Inmiddels leeft Patty hier maar gewoon mee. “Ik heb dat op een gegeven moment gewoon gelaten voor wat het was. Nu krijg ik af en toe wel een vervelend whatsappje of iemand die midden in de nacht belt. Maar ja, de rapporteer- en blokkeerknop is mijn beste vriend, zou ik zeggen.”

Wat ze wel heel vervelend vindt, is dat ze nu soms ook frauduleuze berichtjes krijgt. “Als je nummer op straat ligt, krijg je ook zulke appjes. Het vervelende zou zijn als ze vrienden zouden appen van: ‘Met Patty, wil je 150 euro overmaken?’ Ik zou dat nooit doen. Check het, check het.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Patty Brard graag weer in een reallifesoap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen