Gordon heeft niks gehoord van Angela de Jong: ‘Ze zat vast te eten’

Gordon heeft niets gehoord van Angela de Jong na zijn tirade op de opiniediva van het AD. Ze was vast aan het eten. Dat sneert de SBS 6-presentator in een interview met Omroep Flevoland.

Angela de Jong en Gordon © Jinek

Angela de Jong schreef twee weken geleden een vernietigende column over Gordon, waarin ze hem neerzette als een egocentrische man die zichzelf als het grootste slachtoffer van de coronacrisis ziet. Gordon was zó op zijn tenen getrapt dat hij twee enorm lange haatposts over Angela schreef op zijn Instagram-pagina.

Niets van Angela gehoord

Gordon heeft naar eigen zeggen geen reactie gekregen van Angela. “Nee, ze zat te eten”, bitcht hij keihard, wijzend op haar voluptueuze figuur.

Spijt van zijn haatposts heeft Gordon niet. “Het was niet zomaar dat ik zo reageerde. Zij haalt mij elke keer aan waar ze maar kan. Ik was er een beetje klaar mee. Ik dacht: je kan wel altijd je mond blijven houden, maar op een gegeven moment zijn er ook grenzen bij mij. Dan denk ik: tot hier en niet verder. Maar daar moeten we het niet meer over hebben, joh. Dat is allemaal weer geweest.”

Persoonlijke levenssfeer

Angela is met deze column een grens overgegaan, vindt Gordon. “Weet je wat het is? De reden waarom ik daarop reageerde, is dat zij in haar column zei: ‘Vergeet de ic’s, vergeet de overvolle ziekenhuizen, niemand heeft het zo zwaar als Gordon.’ Kijk en dán kom je in mijn persoonlijke levenssfeer, omdat zij helemaal geen recht van spreken heeft om te oordelen over hoe iemand is na zo’n traumatische ervaring. Dat wilde ik haar uitleggen.”

Hij vervolgt: “Het gaat niet om mijn eigen leed, maar ik zit toevallig in een talkshow en mensen vragen ernaar. Dan krijgen ze gewoon een antwoord.”

Stront

Normaal gesproken kan Gordon naar eigen zeggen heel goed incasseren, maar Angela haalt bij hem het bloed onder de nagels vandaan. “Weet je? Ik ben echt wel wat gewend, want ik heb al heel wat bakken stront over me heen gehad, dus ik kan echt wel wat hebben, maar ook ik heb een grens.”

“Zo’n reactie op Angela de Jong is natuurlijk gewoon een opbouw van al die dingen die ze geschreven heeft. Het is elke week raak. Of ze vergelijkt me met iets of weet ik veel allemaal. Je moet er niet zo veel waarde aan hechten, want je maakt die vrouw groter dan ze is. Straks gaat ze nog denken dat ze echt belangrijk is.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen