Werkpaard: Wilfred Genee bij Talpa van 12- naar 14-urige werkweek

Wilfred Genee wordt behoorlijk aan het werk gezet door zijn baas John de Mol. Hij gaat bij Talpa van een 12- naar een 14-urige werkweek en wordt daarmee een van de hardst werkende sterren in Hilversum.

Wilfred Genee © Radio Veronica

Naast de bijna vier uur Veronica Inside die hij wekelijks maakt op televisie, is Wilfred Genee ook nog vier ochtenden per week te horen op Radio Veronica. Zijn show wordt daar om 6.30 uur geopend door sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn, waarna Wilfred zelf om 7.00 uur komt opdagen.

Halfuur langer

Tot nu toe presenteerde Wilfred tot 9.00 uur, twee uurtjes per dag dus, maar de nieuwe eindtijd wordt vanaf maandag 9.30 uur. Daarmee hoopt Talpa de luisteraars iets langer vast te houden: Wilfred en zijn sidekicks worden ingezet als dé publiekstrekkers van de radiozender.

Het betekent al met al dat Wilfred twee uur per week langer gaat werken. Hij gaat daarmee naar een 14-urige werkweek bij Talpa. In weken dat er Champions League-voetbal is, komen die uitzendingen daar nog bovenop.

Gelukkig wordt Wilfred goed beloond voor al dat harde werken. Volgens zijn collega’s bij VI is zijn salaris eind vorig jaar gestegen naar bijna 1 miljoen euro per jaar.

Nieuwe programmering

Het is allemaal onderdeel van de nieuwe programmering van Radio Veronica, die maandag ingaat. De opvallendste wijziging is dat Dennis Ruyer na een paar maanden alweer stopt met de middagshow. Hij wordt opgevolgd door Tim Klijn, die een trio gaat vormen met nieuwslezer Henk Blok en sidekick Celine Huijsmans.

Het nieuwe schema:

06.30 – 07.00 uur: Veronica Inside – Warming Up
07.00 – 10.00 uur: Veronica Inside (vanaf 9.30 uur non-stop ‘De vijf van het bedrijf’)
10.00 – 12.00 uur: Goud van Oud
12.00 – 13.00 uur: Veronica Hotline
13.00 – 16.00 uur: Lindo Duvall
16.00 – 19.00 uur: De Veronica Middagshow
19.00 – 22.00 uur: Martijn Muijs

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen