Wendy van Dijk verrast zingende zoon Sem in RTL Boulevard: ‘Lief’

Sem van Dijk, de zingende zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, brengt vandaag het liedje Halleluja uit. Een behoorlijke mijlpaal voor Sem en daarom werd er gisteren bij stilgestaan in RTL Boulevard.

Wendy en Sem van Dijk © RTL Boulevard

RTL Boulevard mocht de allereerste beelden laten zien van Sems videoclip. In ruil daarvoor verraste de showrubriek hem via een Skype-gesprek met videoboodschappen van zowel moeder Wendy van Dijk als vader Xander de Buisonjé. Daar was hij heel erg blij mee.

Ongelooflijk trots

Moeder Wendy: “Kijk, dat zangtalent heb je sowieso niet van je moeder. Maar je moeder is natuurlijk wel ongelooflijk trots op je.”

Sem: “Te lief. Dat had ik echt niet verwacht ook.”

Xander: “Lieve, lieve Sem, grote vriend. Je paatje hier, zoals je mij altijd noemt. Ik hoop dat het een groot succes wordt en je vader houdt van je.”

Sem: “Kus terug. Ja, echt superlief ook. Vooral dat ze echt achter me staan in wat ik doe, dat geeft me wel veel kracht ook.”

Droom

Wat is de droom van Sem? “Mijn grote droom is gewoon veel muziek uitbrengen, mensen wat meegeven, dat mensen me ook beter kunnen leren kennen. Ja, dat mensen de muziek gewoon echt leuk gaan vinden. Dat is wel mijn droom.”

Boulevard-host Luuk Ikink: “Paatje en maatje zullen wel zenuwachtig zijn vermoed ik zo, want die track komt dus vannacht uit. Het is natuurlijk superspannend wat de mensen er van gaan vinden.”

Halleluja

Het liedje van Sem van Dijk kunt u onderstaand beluisteren:

Terugkijken

Het item in RTL Boulevard ziet u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen