Radiorel: Ruud de Wild zet sidekicks keihard bij grofvuil

NPO Radio 2-ster Ruud de Wild zet zijn sidekicks Cielke Sijben en Thijs Maalderink bij het grofvuil. Hij gaat vanaf 2021 door in een nieuwe bezetting. Dat werd gisteren gemeld in RTL Boulevard.

Ruud de Wild Foto: Linda Stulic

Het team van de middagshow De Wild in de Middag valt uit elkaar, aldus Luuk Ikink. “De omroep is op dit moment bezig met een nieuwe invulling van het programma. Het is best wel een opmerkelijk besluit eigenlijk. Het programma gaat hartstikke goed, maar kennelijk heeft hij echt een impuls nodig.”

Olcay als nieuwe sidekick?

Vanwege de coronacrisis is Ruud de Wild nu regelmatig vanuit huis te horen met zijn radioshow en is zijn vriendin Olcay Gulsen te horen als sidekick. “Ik zat zelf te denken: misschien is Olcay wel die nieuwe impuls. Hij heeft een paar weken geleden een paar dagen radio met haar gemaakt en nu is dat weer gaande.”

Wordt dit misschien hét nieuwe radioduo, vraagt Luuk zich af. “Ik heb hier nog wel eens geroepen: ‘Misschien gaan zij samen wel die ochtendshow van Sky Radio maken.’ We weten niet wat er gaat gebeuren. We hebben gevraagd of hij weggaat bij NPO Radio 2, maar dat niet. Er komt een nieuwe invulling in het nieuwe jaar.”

Lastige werksituatie

Het zal een lastige werksituatie worden, voorspelt Qmusic-ster Marieke Elsinga. “Het lijkt me pittig als je weet dat het stopt voor Cylke en Thijs, om dan wel nog met elkaar een radioprogramma te maken.”

Luuk: “Ja, ik weet niet precies hoe zij erin staan, maar het lijkt me ook wel lastig. Het is dan nog tien weken, dus dat is nog wel te doen denk ik.”

Thijs Maalderink is de broer van Voxpop-ster Roel Maalderink.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen