Nikkie Plessen durft niet met strakke string in RTL Boulevard

Nikkie Plessen is gisteren niet met een strak stringetje aan de desk van RTL Boulevard verschenen, ondanks dat haar item daar wel over ging. Normaal gesproken kleedt ze zich altijd naar haar item.

Nikkie Plessen Foto: RTL

Als Nikkie aan de desk komt staan, weet je al dat RTL Boulevard een acht minuten durend non-item gaat uitzenden. Gisteren ging het erover dat strakke stringetjes die boven je broek uitkomen weer helemaal in zouden zijn. “Je strakke stringetje moet vanaf nu getoond worden aan de hele wereld”, onderwees het programma zijn kijkers.

Terwijl Mien uit Assen op dat moment in haar koffie stikte, verduidelijkte presentatrice Marieke Elsinga: “Dat klinkt misschien een tikkeltje ordinair, maar Kim Kardashian en Hailey Bieber doen het ook, dus dan zit er niets op om het voorbeeld te volgen.”

Nikkie zonder stringetje

Na afloop van de instart, richtte Marieke zich tot Nikkie: “Ik denk dat heel mannelijk Nederland hoopt dat jij je ook vandaag weer hebt gehouden aan dat je je altijd kleedt naar het item. Als je over hoge jeans komt vertellen, trek je dat aan, maar dit durf je niet?”

Nikkie bekende dat ze haar strakke stringetje thuis heeft gelaten. “Nee, dat heb je inderdaad goed gezegd: ‘Ik durf het niet.’ Wat een scherp interview dit ineens. Dit is gewoon iets leuks voor op Instagram.”

Geen stringetjes bij de Appie

Wat is dat voor onzin met die strakke stringetjes? “Het komt een beetje uit de jaren 90 toen je Christina Aguilera en Britney Spears had met die lage jeans, waarbij het onmogelijk was om je string níet te zien. Daar komt het vandaan, dat komt weer terug.”

Gaan we dat ook in de supermarkt zien? “Nee, heel eerlijk: ik denk niet dat dit iets is wat we in de supermarkt gaan zien, maar wel iets dat we gaan zien bij heel veel bloggers en vloggers op een foto.”

Het fragment met Nikkie Plessen kunt u zien op de Boulevard-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen