Olcay heeft corona, Ruud weer vanuit huis met radioshow

Olcay Gulsen is vanochtend positief getest op het coronavirus. Het radioprogramma van haar vriend Ruud de Wild komt vanaf morgen daarom weer vanuit hun woning. Dat heeft KRO-NCRV zojuist laten weten.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild © Wessel de Groot

Het liefdeskoppel zat onlangs al tien dagen in quarantaine, omdat ze op vakantie waren geweest naar code-oranje-gebied Lissabon. Nu moeten ze wéér verplicht thuiszitten: Olcay heeft namelijk helaas corona opgelopen.

Ruud zélf is negatief getest, maar volgens de richtlijnen van het RIVM moet hij nu wel in quarantaine gaan. Dat betekent dat hij voorlopig niet naar de radiostudio’s van de NPO kan. Er wordt daarom weer een thuisstudio bij Ruud ingericht.

Paul Rabbering valt in voor Ruud

De Wild in de Middag wordt vanmiddag overgenomen door Paul Rabbering. Het lukt namelijk niet om de radiostudio vanmiddag nog op te zetten in de woning van Ruud en Olcay.

Of Olcay vanaf morgen, net als tijdens hun vorige quarantaine, wéér elke dag te horen zal zijn als sidekick is nog niet bekend. Aan dat duoschap hebben Ruud en Olcay overigens wel een radioprogramma overgehouden.

Radioshow Ruud en Olcay uitgesteld

Het geplande nieuwe programma Wild in het Weekend: Ruud vs Olcay, dat komende vrijdag van start zou gaan op NPO Radio 2, wordt tot nader order uitgesteld.

In deze radioshow, die vier weken lang te horen zou zijn op vrijdag, zouden Ruud en Olcay samen de strijd aan gaan tegen bekende Nederlandse duo’s.

Ruud vertelde gisteren nog in een persbericht: “Toen ik met Olcay in thuisquarantaine moest, waren we tot elkaar veroordeeld. We zijn dol op spelletjes, maar niet op verliezen. Daarom gaan we nu totaal vrijwillig deze ultieme relatietest aan, waarbij heel Nederland op de voorste rij zit. We hebben elkaar opnieuw ontdekt en dat smaakt naar meer.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen