Olcay heeft corona, Ruud weer vanuit huis met radioshow

Olcay Gulsen is vanochtend positief getest op het coronavirus. Het radioprogramma van haar vriend Ruud de Wild komt vanaf morgen daarom weer vanuit hun woning. Dat heeft KRO-NCRV zojuist laten weten.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild Foto: Wessel de Groot

Het liefdeskoppel zat onlangs al tien dagen in quarantaine, omdat ze op vakantie waren geweest naar code-oranje-gebied Lissabon. Nu moeten ze wéér verplicht thuiszitten: Olcay heeft namelijk helaas corona opgelopen.

Ruud zélf is negatief getest, maar volgens de richtlijnen van het RIVM moet hij nu wel in quarantaine gaan. Dat betekent dat hij voorlopig niet naar de radiostudio’s van de NPO kan. Er wordt daarom weer een thuisstudio bij Ruud ingericht.

Paul Rabbering valt in voor Ruud

De Wild in de Middag wordt vanmiddag overgenomen door Paul Rabbering. Het lukt namelijk niet om de radiostudio vanmiddag nog op te zetten in de woning van Ruud en Olcay.

Of Olcay vanaf morgen, net als tijdens hun vorige quarantaine, wéér elke dag te horen zal zijn als sidekick is nog niet bekend. Aan dat duoschap hebben Ruud en Olcay overigens wel een radioprogramma overgehouden.

Radioshow Ruud en Olcay uitgesteld

Het geplande nieuwe programma Wild in het Weekend: Ruud vs Olcay, dat komende vrijdag van start zou gaan op NPO Radio 2, wordt tot nader order uitgesteld.

In deze radioshow, die vier weken lang te horen zou zijn op vrijdag, zouden Ruud en Olcay samen de strijd aan gaan tegen bekende Nederlandse duo’s.

Ruud vertelde gisteren nog in een persbericht: “Toen ik met Olcay in thuisquarantaine moest, waren we tot elkaar veroordeeld. We zijn dol op spelletjes, maar niet op verliezen. Daarom gaan we nu totaal vrijwillig deze ultieme relatietest aan, waarbij heel Nederland op de voorste rij zit. We hebben elkaar opnieuw ontdekt en dat smaakt naar meer.”

12 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Bart
november 4, 2020 12:54

Leuk duo voor de radio!

Gast
Piet Grijs
november 4, 2020 12:44

Stomme redactie van MC: positief testen is niet hetzelfde als Corona hebben. Maar dat gaat waarschijnlijk boven jullie VMBO-breintjes.

Gast
Ollie Gulden
november 4, 2020 15:16
Antwoord op  Piet Grijs

Stomme Piet Grijs: corona en vmbo worden niet met hoofdletters geschreven. Maar dat gaat waarschijnlijk …

Gast
Toedeloe
november 4, 2020 12:27

Heerlijk duo op de radio. Hun quarantaine show was ook fijn. Ik ben fan!

Gast
Duco van Deugen
november 4, 2020 12:24

Misschien ben ik een buitenbeentje, maar al die besmettingen zeggen mij niet zoveel. Misschien is op een gegeven moment wel half Nederland besmet. De enige cijfers die tellen zijn de ziekenhuis-opnames en de IC-opnames.

Gast
mediavolger
november 4, 2020 12:05

Ze zat van de week nog uitgebreid in shownieuws op te scheppen over dat stalkers programma wat ze heeft overgenomen van Thijs Zeeman, nu kunnen al die presentatoren in quarantaine, lekker rustig even, hoef die koppen ook voorlopig niet meer te zien, dank je wel dom arrogant wicht, vlgs mij heeft ze haar kop ook laten verbouwen, en staat ze zwaar onder de drugs, kijk maar eens naar die ogen van haar, ze kijkt niet normaal meer naar haar collega’s, domme, domme Olcay, blijft toch eens een tijdje van de buis, ze slaat alleen maar onzin uit, niet alleen de kleding was Trash, maar zij zelf ook, walgelijk mens, dom geboren, nooit wat bijgeleerd en ach ja Ruud weet niet beter

Gast
Werner
november 4, 2020 13:03
Antwoord op  mediavolger

En, luchtte dat op?

Gast
Mitch Utrecht
november 4, 2020 11:26

Lijkt me lastig om daar 24 uur mee opgescheept te zitten.

Gast
Anonymous1
november 4, 2020 11:49
Antwoord op  Mitch Utrecht

Zoals je kunt lezen in het artikel hebben ze kortgeleden al eens 10 dagen in quarantaine gezeten. Dus zal wel allemaal meevallen.

Gast
Medusa
november 4, 2020 11:18

Die geven tenminste het goede voorbeeld. Kan die feestvierende jeugd nog wat van leren.

Gast
Mora
november 4, 2020 11:08

Geil hoor.

Gast
Joost
november 4, 2020 11:10
Antwoord op  Mora

hmmmm

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen