Fashionblunder: Leontine vergeet benen te make-uppen

Leontine Borsato wil naast het ophouden van haar hand bij ex Marco ook zelf wat centjes verdienen en positioneert zich daarom sinds kort als een soort overjarige influencer. Het is dan natuurlijk van groot belang dat je er altijd tiptop in orde uitziet, maar nu heeft Leontine toch een flinke steek laten vallen. Story’s modecommentator Paul Schulten nam een recente foto van de societyster onder de loep en ontdekte tot zijn grote verbazing dat haar benen niet in de make-up zaten.

Een fashionblunder, meent Paul. “Voor de final touch had ze haar benen in de make-up moeten zetten. Een zomerpanty had echt niet gehoeven, maar een beetje meer waardering voor de benen was wel op zijn plaats geweest.

Gelukkig zat er wel wat poeder op haar snufferd. “Wat betreft de make-up ligt de focus op haar ogen en niet op de mond. Dat doet ze goed. En ze glimt totaal niet. Bravo.

Al met al is het het allemaal net niet bij Leontine, vindt Paul. Hij wijst op de sieraden die ze op de foto aan haar arm draagt. “Ik ben er geen voorstander van om aan één arm al je armbanden én een groot horloge te dragen. Eerlijk gezegd had ze die wat mij betreft helemaal achterwege kunnen laten.

Caroline

Leontine kan een hoop leren van Caroline Tensen, de muse van Leco van Zadelhoff. Zij werd onlangs in dezelfde rubriek van Paul Schulten nog gecomplimenteerd over de goede make-up op haar benen.

Caroline weet hoe het moet: als je geen panty draagt, dan moet je je benen in de make-up zetten. En dat heeft ze keurig gedaan. Haar benen zien er zo écht goed verzorgd uit“, merkte hij onlangs op.

Wél had Paul felle kritiek op de teennagels van Caroline. “Jammer dat Caroline op haar vingernagels een naturel, basic nagellak heeft en op haar teennagels een donkere lak. Dat is niet mooi.

Foto: Wessel de Groot

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen