Fashionblunder: Leontine vergeet benen te make-uppen

Geplaatst op ma 03 aug 2020 om 13:15

Leontine Borsato wil naast het ophouden van haar hand bij ex Marco ook zelf wat centjes verdienen en positioneert zich daarom sinds kort als een soort overjarige influencer. Het is dan natuurlijk van groot belang dat je er altijd tiptop in orde uitziet, maar nu heeft Leontine toch een flinke steek laten vallen. Story’s modecommentator Paul Schulten nam een recente foto van de societyster onder de loep en ontdekte tot zijn grote verbazing dat haar benen niet in de make-up zaten.

Een fashionblunder, meent Paul. “Voor de final touch had ze haar benen in de make-up moeten zetten. Een zomerpanty had echt niet gehoeven, maar een beetje meer waardering voor de benen was wel op zijn plaats geweest.

Gelukkig zat er wel wat poeder op haar snufferd. “Wat betreft de make-up ligt de focus op haar ogen en niet op de mond. Dat doet ze goed. En ze glimt totaal niet. Bravo.

Al met al is het het allemaal net niet bij Leontine, vindt Paul. Hij wijst op de sieraden die ze op de foto aan haar arm draagt. “Ik ben er geen voorstander van om aan één arm al je armbanden én een groot horloge te dragen. Eerlijk gezegd had ze die wat mij betreft helemaal achterwege kunnen laten.

Caroline

Leontine kan een hoop leren van Caroline Tensen, de muse van Leco van Zadelhoff. Zij werd onlangs in dezelfde rubriek van Paul Schulten nog gecomplimenteerd over de goede make-up op haar benen.

Caroline weet hoe het moet: als je geen panty draagt, dan moet je je benen in de make-up zetten. En dat heeft ze keurig gedaan. Haar benen zien er zo écht goed verzorgd uit“, merkte hij onlangs op.

Wél had Paul felle kritiek op de teennagels van Caroline. “Jammer dat Caroline op haar vingernagels een naturel, basic nagellak heeft en op haar teennagels een donkere lak. Dat is niet mooi.

Foto: Wessel de Groot
20 Reacties op “Fashionblunder: Leontine vergeet benen te make-uppen”


 1. Blinde Herdershond

  Make-up op je benen? Godallejezus waar gáát dit over?

 2. shrink

  Neem een voorbeeld aan Beyonce en Tina Turner (vroeger dan), die hebben pas benen! Met de Hollandse klapkuiten, waar KLM-stewardessen op geselecteerd worden, blijft het behelpen natuurlijk.
  En zo heb ik in één zin al meer zinnige info gebracht dan die hele meneer Paul Schulten met zijn bespottelijke zomerpanty-make-up.

 3. Mark

  Da’s heel gewoon op die leeftijd hoor, make up op de benen, zodat ze er net als het gezicht een beetje glad gestreken uitziet. Mensen willen geen melkflessen met spataderen zien.

 4. Jaro

  Moet ik ook maar eens proberen……hahaha

 5. Plop!

  Oh, Paul Schulten, wat een werelsnieuws. Vent, ga wat nuttigs doen, mietje!

 6. Dominic

  Alles is ook nep bij de RTL sterren.

  Zelfs achter de desk is het fake. Wat een armoe

 7. Van Halen

  Wat vreselijk dit, over de make-up van de benen van ex Borsato, jongens,stop daar nou eens mee, mediacourant, gedraag je toch, dit is zo’n ongelooflijk k.ut nieuws, donder toch op!

 8. Trudy

  Ik dacht vandaag ‘wat vergeet ik toch…’….

 9. Tante Daatje

  Bij sommige vrouwen denk je dat je te maken hebt met een mislukte haar- transplantatie, maar dat is dan het okselhaar dat naar de schenen is gezakt.
  Dat vind ik veel erger. Dat verdoezel je niet zomaar met een zalfje.

 10. Eindredacteur

  Muse is een Britse rockband. De redactie bedoelt muze.

 11. rob

  dus eigenlijk zegt paul; hoe meer namaak, hoe beter. Als je naar de laatste paar paparazzi foto’s kijkt van leontine in de Party, dan zie pas hoe ze er werkelijk uitziet!!

 12. Albert Verhinderd

  Heeft ze een bodybag aan op deze foto?

 13. bo

  Haha. Hoe nichterig kun je een stukje schrijven? Soms is het hier net de Gaycourant.

 14. Piet

  jezus mina zeg hoe diep zijn we gezonken, make-up op je benen. Kom nou toch.

 15. MediaPrak

  De Komkommer trophy van deze week gaat naar Paul poeder-tussen-je-benen Schulten..

 16. Piet Plofkop

  Het enige wat ze nooit vergeet of fout doet, is de bordjes omdraaien.

 17. Gerda

  Leontine hoeft heus niet bij te verdienen hoor. Die slachtoffer rol ..Je vent zal niet voor niks een aantal deurtjes verder zijn gegaan …

 18. Teuntje

  OMG wat en nieuws we zijn met zn allen gek geworden

 19. imbeciel

  Leontien met d’r optrekje van 4000 huur. Wannegek! Waarom koopt zij niet?

 20. Ikke

  Moet ik ook een s gaan doen, zullen ze vragen of ik gek geworden ben,haha.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.