Duitse media hebben koningin Máxima in bikini

Geplaatst op zo 23 aug 2020 om 8:00

De Nederlandse media houden zich angstvallig aan de door de RVD opgelegde mediacode, maar in Duitsland hebben ze wel gewoon vrije pers. Het Duitse tijdschrift Bild komt vandaag met gezellige vakantiefoto’s waarop onze koningin Máxima in bikini te bewonderen is. “Niederländische Royals – Holland in BOOT!“, klinkt het. Het koningspaar is gefotografeerd op een klein bootje én op hun niuwe luxejacht Alma ter waarde van 2 miljoen euro. Zij in zwarte bikini, hij in een knalroze polo.

Story-baas Guido den Aantrekker geniet van deze foto’s. Hij hoopt dat de Nederlandse media een keer opstaan tegen de mediacode. “Bild doet wat Hollandse media ook gewoon zouden moeten doen.

Máxima kijkt recht in de Bild-camera. “She loves it. Ze knijpen voor de media van zijn vaders en grootvaders Heimat ook een oogje dicht, vermoed ik. De Hollandse media moeten vooral die Klappe halten.

The Post Online-journalist Bas Paternotte vindt het leuke beelden. “Ze ziet er beeldig uit voor de leeftijd. Kan mij bovendien niet aan de indruk onttrekken dat ze zelfbewust is wanneer de platen geschoten geworden, ze kijkt recht in de lens.

Het kiekje:

Foto: RVD, Erwin Olaf
52 Reacties op “Duitse media hebben koningin Máxima in bikini”


 1. Moland Rolendijk

  ja, ze kijkt echt recht in de lens….. dat zie je ook echt door die zonnebril heen….

 2. Actries van Houten

  @Moland Als je doorklikt naar Bild, zie je de rest van de foto’s waar ze min of meer recht in de camera kijkt.

 3. Paul

  Slechte kwaliteit foto’s.

 4. azijnzeiker

  Mijn ontbijt komt gelijk naar boven: wat een afknapper die Argentijnse.

 5. Dreetje H.

  Mmmm, daar zou ik wel een kunstje op kunnen.

 6. badmuts

  Lelijk van Guido den Aantrekker. Ben blij met mediacode. Laat die mensen genieten van hun vakantie. En als je bij deze foto zegt “She loves it’ dan kijk je niet goed. Ik zie twee mensen die verstoord opkijken.

 7. Adamo

  Het verleppen van een oudere vrouw in beeld (bild) gebracht:
  Hangborstjes en geen kont. Máxima’s rug loopt in 1 lijn door naar haar bovenbenen. Wel een platte buik en dat is na 3 kinderen baren, best wel een prestatie.

 8. Henk Jansen

  Veel plezier, maar ome Henk blijft thuis. Vissen met een hengeltje in de borgertrekvaartkanaalkade

 9. Beertje

  Waar gaat dit over en waarom willen we dit toch zo graag zien? Stumperds

 10. David

  Duitsers blijven de baas

 11. Trui

  Adamo kijk naar jezelf met je uitgezakte bierbuik en kale kop.

 12. Koe Man

  Het voetvolk moet de muil houden en thuisblijven, terwijl die die padjepejer en zijn vrouw wel gewoon het vliegtuig pakken.

 13. Geox

  Koe Man, het staat iedereen vrij om met het vliegtuig te reizen. Je praat onzin.

 14. Huismaker

  Geenstijl durft deze wel te laten zien.
  Wat een angst in dit land.

 15. Wie is die crimineel in dat roze shirt?

  Ze mag wel oppassen. Voor je het weet krijgt ze een verkeerd bakje thee van hem aangeboden.

 16. Sjaak echt

  Voor de hoeveelheid geld die het koningshuis kost krijgen we er maar weinig entertainment value voor terug. En de pers die zichzelf muilkorft, welkom in de bananenmonarchie Nederland.

 17. scott_0

  Bladen tonen deze foto niet omdat ze daarna niet meer worden toegelaten bij het jaarlijkse foto-uurtje. ?Mediacode, me bips ja.

 18. Albert Verhinderd

  Niets geleerd van Diana.

 19. Smerig Zwijntje Geronimo

  Er schijnt hier een markt voor te zijn. Alsof het een of andere zeldzame op uitsterven staande zangvogel betreft. Ik vind dat wel fascinerend sociologisch gezien. Maar wat ik me dus wel afvraag is in hoeverre deze foto’s het oordeel van Schimmelpancake over de middelste dochter negatief beïnvloedt. Iets met de onverbiddelijke tand des tijds en zelfreflectie enzo.

 20. SanderQuote

  Maar waar zijn de kiekjes van Alexia??

 21. Zomaar een persoon

  Krijgen we binnenkort dan ook zulke kiekjes van Amalia te zien?

 22. MC bezoeker 34

  Fijn dat deze mensen af en toe ook even mens mogen zijn.

 23. Zomaar een persoon

  …ik merk nu pas op dat een ander gelijktijdig bijna hetzelfde dacht.

 24. Echte Hollander

  Nou goh, wat een sexy lichaam heeft onze koningin toch. Dus NOT.

 25. Piet Pannelap

  Kan RTL onze onwijs lekkere koningin niet een talkshow of een spelshow geven?! Iets in de trant van tutti frutti…. ze is zo ontzettend fijn om naar te kijken! En dan dat accent… whoahhh. Echt de übermilf 😍 van Nederland.

 26. Corry Jankbal

  Ze zien er goed en jong uit vind ik. Leuke boot ook, goed voor de werkgelegenheid dat hij iets in Nederland heeft laten bouwen.
  Zouden meer mensen moeten doen! Ipv giftige chinese zooi aanschaffen.

 27. Britt Scholte Lover

  mmmm Wij allen smullen van deze foto’s! Graag meer

 28. G.ossip

  Ik ben in hart en nieren een Republikein, ik heb niets tegen deze mensen maar ik weet wel dat anno 2020 in het nieuwe normaal ons Koningshuis ook maar eens afgeschaft moet worden,niet eens om het hoge schandalige kosten plaatje maar omdat een Koning/Koningin/Prinsen/Prinsessen vooral in sprookjes goed tot hun recht komen,en voor de rest voegen zij niets toe.

 29. Boxel Terror

  PSV!

 30. SanderSchimmelpenninck

  hmmm… ik doe alvast mijn gulp open voor de ongetwijfeld komende plaatjes van die heerlijke prinsesjes… jam jam

 31. SanderSchimmelpenninck

  Sorry mensen van die laatste reactie, dat was ik niet! mijn account is gehackt! en alle domrechtse tokkies die nu weer een grote bek hebben, luister eerst eens al mijn podcasts van begin tot eind voordat je zo ongeinformeerd begint te bleren!

 32. Echte Hollander

  Ja, trek jij alvast maar aan je schimmelpik, Sandertje, dan komt intussen vast en zeker wel een geile pic van Alexia in een oranje string op de Duitse media.

 33. Sem

  Eén werkreis van de koning en de bijbehorende handelsdelegatie naar Oman of de VAE oid en de kosten van het koningshuis zijn weer voor de komende 20 jaar gecompenseerd.
  Dat is tenminste wat sommigen zeggen.

 34. SanderSchimmelpenninck

  @Echt Hollander

  daar heb je de eerste domrechtse tokkie al hoor. wat heb je niet begrepen aan mijn uitleg dat ik gehackt ben??? Wierd Duk heeft je gestuurd zeker. in de block met jou,

 35. G.ossip

  @Sem,Merkel brengt als premier ook grote bedrijven in contact met elkaar zodat er over en weer handel gedreven kan worden,Daar hebben wij het Koningshuis helemaal niet voor nodig,als je heel helder nadenkt is het toch een schande dat er dit soort instituten bestaan die onze staatskas leeg roven,want dat doen zij natuurlijk ongegeneerd.

 36. Sem

  @Gossip

  Sommige landen en regimes zijn gevoeliger en ontvankelijker voor koninklijke delegaties dan puur politieke delegaties.
  En wat de kosten van het koninklijk huis in Nederland betreft stellen die op de totale begroting van de overheid niets voor.
  Net te dramatisch doen hoor met woorden als leegroven en ongegeneerd. Die mensen zijn poppetjes van het systeem, hebben ze zelf niet voor gekozen en ze stellen zich over het algemeen gematigd op itt andere en vroegere royals.

 37. G.ossip

  Ja Sem we leven in het hier en nu,en daar passen dit soort poppetjes van het systeem niet meer in,de bezem moet er maar eens flink door heen gehaald worden.

 38. JasperV

  Wat een ophef om niks, laat die mensen toch ook gewoon genieten.

 39. Takkie

  “De Nederlandse media houden zich angstvallig aan de door de RVD opgelegde mediacode, maar in Duitsland hebben ze wel gewoon vrije pers.”

  Ben je dom of lieg je gewoon graag, stink-В.ob?

 40. Kees

  Gewoon afschaffen die handel. Laat ze allemaal lekker in Griekenland blijven. Wel vreemd dat er veel Zuid Europese landen allemaal een Corona waarschuwing hebbe gekregen en Griekenland en Portugal niet. Daarom kon WA ook tussendoor naar NL komen i.v.m. het herdenken van de afschaffing van de slavernij. Ze doen niets, kosten klauwen met geld. Zij vloog voor de Corona de hele wereld over om aan arme zwarte mensen te vertellen dat zij een bankrekening moeten openen. Zij heeft een rekening die staat vol met ons geld. Toen ze eenmaal Greta Thunberg had ontmoet bleef ze thuis. Wat Spanje heeft gedaan met Juan Carlos, hadden ze hier met de opa van WA moeten doen. Zo corrupt als de pest. Weg ermee.

 41. Klaas

  @Kees

  Inderdaad weg ermee. Maar ik wil wel Alexia bij me hebben, dan mag ze mijn sexy huispoes worden. En die Schimmelpik mag van mij d’r oma Bea hebben.

 42. iemand

  Ik zie dat de foto’s gisteren genomen zijn en ze hadden zomerfoto’s gemaakt 17 juli voor ze op vakantie gingen. Dus eigenlijk zijn ze al 5 weken op vakantie wat een leven hebben die lui toch. Ik heb Maxima altijd aandachtsgeil gevonden ze dringt zichzelf altijd naar de voorgrond.

 43. Dikkiedik

  Das Boot?

 44. BSM

  Bielefeld-Baumweide Gangstaz!

  Don’t fk wt us!

 45. Joost

  Je ziet de laatste tijd allemaal gekken demonstreren over van alles, maar nooit een demonstratie over het afschaffen van het koningsfamilie. Waar jaarlijks zoveel geld naar toe gaat. Terwijl er andere sectoren zijn. Die het veel harder nodig hebben.

 46. Berenboot

  En een president is gratis of zo? Wat een dom volk hier

 47. anoniem

  Wat zullen deze matige kiekjes hebben opgeleverd? :-S

 48. De waaier

  Mc bezoeker 34..
  Heb je het over gewone mensen???
  Die vliegen niet in een privé vliegtuig en varen niet in een jacht van 2 miljoen..
  Dit zijn..hoge bomen.. én zoals je weet..
  HIGE BOMEN VANGEN VEEL WIND

  Als ze gewone mensen willen zijn..kunnen ze heel makkelijk het koningshuis afschaffen en kiezen wij een democratische PRESIDENT

  OF WACHTEN ZE OP DE “CULTURELE” REVOLUTIE..
  Deze krijgt steeds meer gestalte.. kijk maar naar de jongeren protesten..
  Zelfs in de,e corona tijd..
  Ik hoop dat ze de eer aan zichzelf houden..Én kiezen voor afschaffing van het koningshuis.. dát is niet meer van deze tijd..
  Je wilt zogenaamd gewoon mens zijn..maar ook de hoge koning uithangen..Da’s hypocriet..
  Verkoop alle koningseigendommen en verdeel het aan alle belasting betalers..immers als die kastelen en hofhouding wordt rn is betaald door ons. . de belasting betalers
  Of gaan we op naar de Diana and Charles..escapades / wilwestMedia

 49. De waaier

  Joost.. Chapeau
  Heel goed gezegd..had jou reactie nog niet gezien..
  Ik zie het net.. mijn reactie staat er los van.. dwz,dat er meer mensen zijn die er zo over denken..en dat;
  Ik het heel bijzonder vind dat we de zelfde
  gedachten hebben mbt het die “koninklijke” figuren die willen doen alsof ze gewone burgers zijn..
  Dát kan..maar dan moeten ze het volk bevrijden van hun koninklijke tiranni.. op naar echte volijksDemocratie..weg met Aristocratie verscholen achter een zgn “democratie”
  Democratie volgens Montesieu betekend..HET VOLK REGEERD; ..door een uit het volk Gekozen President ..
  Er wordt niets gezegd over koningen..
  De enige Koning is JezusChristus🙏

  Joost nogmaals..CHAPEAU

 50. De waaier

  Iemand.. toppie!!!

  Heel goed gezegd.. Geil komt ze zeker over.. Én aandachtsgeil al helemaal..
  Bedenk..de appel valt niet ver vd stam..
  Het geloofd nog wat spraakmakende mediaGeilheid..alla Diana en Dodi..
  .

 51. De waaier

  Berenboot.. dát Is de ultieme waarheid..

  Een president is niet alleen gratis..maar mag ook ophoepelen na zijn termijn.. Da’s dan tijd om niet op die stoel te willen blijven vast groeien.. zoals het koningshuis doet.. Én in dictaturen.. (vergelijking)
  Ze worden betaald door onze “belastingcentjes”
  Wie zijn hier de harde werkers..?
  En wie vliegen en varen in resp. Privé vliegtuig en DAS BOOT.. mooi weer te “spelen”
  Houden 5 weken of meer zomervakantie.. houden zich niet aan corona regels.. en straks weer ns op wintersport..
  En dan zeggen dat ze willen leven als gewone mensen.. hoe hypocriet ben je dan niet..?!
  Dat het volk dom is al om bekend .. maar eens zullen de schellen van hun ogen vallen.. dat zien we nu al..overal jongeren protesten.. burgerlijke ongehoorzaamheid..
  Ze..(koningshuis).. beseffen het niet..maar dit wordt door HUN gevoedt.. door het K*..-systeem…

  Het proces is al ingezet..

 52. Grace

  Prachtig

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.