Duitse media hebben koningin Máxima in bikini

De Nederlandse media houden zich angstvallig aan de door de RVD opgelegde mediacode, maar in Duitsland hebben ze wel gewoon vrije pers. Het Duitse tijdschrift Bild komt vandaag met gezellige vakantiefoto’s waarop onze koningin Máxima in bikini te bewonderen is. “Niederländische Royals – Holland in BOOT!“, klinkt het. Het koningspaar is gefotografeerd op een klein bootje én op hun niuwe luxejacht Alma ter waarde van 2 miljoen euro. Zij in zwarte bikini, hij in een knalroze polo.

Story-baas Guido den Aantrekker geniet van deze foto’s. Hij hoopt dat de Nederlandse media een keer opstaan tegen de mediacode. “Bild doet wat Hollandse media ook gewoon zouden moeten doen.

Máxima kijkt recht in de Bild-camera. “She loves it. Ze knijpen voor de media van zijn vaders en grootvaders Heimat ook een oogje dicht, vermoed ik. De Hollandse media moeten vooral die Klappe halten.

The Post Online-journalist Bas Paternotte vindt het leuke beelden. “Ze ziet er beeldig uit voor de leeftijd. Kan mij bovendien niet aan de indruk onttrekken dat ze zelfbewust is wanneer de platen geschoten geworden, ze kijkt recht in de lens.

Het kiekje:

Foto: RVD, Erwin Olaf

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen